Доброто дело! Златният медалист по таекуон-до, благоевградчанинът Илиян Томанов продава медала си в помощ на болния Влади

19 Януари 2019 | 14:32
0 коментара
Общество

Европейският шампион от 2014 година Илиан Томанов обяви на търг златния си медал, а събраната сума ще бъде дарена за лечението на Владислав Кипров, за когото тече благотворителна кампания.

Илиан Томанов е златен медалист от Европейското първенство по таекуон – до , провело се в Беларус през   2014 година.

Златното момче за втора поредна година хваща кръста на Йорданов ден в Благоевград и дава добър пример с каузата да продаде на търг златния си медал и да дари събраните средства за благотворителност.

Благотворителната кауза е в полза на Владислав Кипров, който се нуждае от животоспасяваща операция в Германия.

Ето и призива, който отправи в социалната мрежа златното момче Илиан Томанов :

Здравейте приятели,пиша Ви с молба. Молба за живот, коментари от сорта копирач или търсиш слава не желая просто подминете поста. Владислав Кипров има нужда от помощ, нищо друго няма значение преди всичко сме хора. Времето , в което трябва да се реагира е изключително малко. Продавам на търг най-ценният за мен момент в живота си, продавам златният си медал от Европейското първенство по таекуон-до в Беларус 2014 година. Тъй като няма време за търгове го правя тук. Най-голямата сума в коментарите до Понеделник ще получи медала, а сумата ще отиде изцяло и прозрачно за Влади. Моля всички приятели да споделят за да стигне до повече хора. Нека се подкрепяме в такива моменти най-важен е живота независимо на кой е.

Добавете Вашия коментар

TOP