Димитър Делчев е водач на листата на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в Благоевград

02 Март 2021 | 15:51
6 коментара
Политика

Димитър Делчев от „Движение България на гражданите“, една от партиите в регистрираната коалиция „Изправи се! Мутри вън!“, е водач на листата в Благоевград. Днес формацията регистрира списъка с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия.


"Смятам, че листата на "Изправи се! Мутри вън!" е истинската, алтернативата на статуквото. Листа, преимуществено от граждани, хора с тежест в обществото. Имаме учителка, спортист, финансисти, двама лекари. Балансът ни на мъже-жени е добър", каза минути преди да внесе списъка за регистрация водачът Димитър Делчев. Веднага след него второто място заема бившият общински съветник и бивш областен управител на Благоевград Валери Смиленов. Зъболекарят д-р Вангел Арабаджиев е на трета позиция. На четвърто място е д-р Мария Радойкова от Гоце Делчев. Петото място заема Илиян Ушев от Петрич. Кирил Атанасов е на шесто място. 


Делчев подчерта, че сред основните им приоритети са подкрепата на малките и средни предприятия, които са останали без нужната подкрепа в КОВИД-епидемията, на второ място – повишаване на доходите, също съдебна реформа и запазване чистотата на българската природа.БНР
 

Добавени коментари

Най-запознат публикува:
03 Март 2021 | 10:33
Валери Смиленов е най-доблестния и честен човек и никой от всички местни политически позьори, не могат да му стъпят на малкия пръст! Човек с мнение и ясна позиция. Единственият, който заслужава уважение! Успех Валери, с теб сме!
Още по запознат публикува:
03 Март 2021 | 08:22
Изключително голямо лайно. Беше с ГЕРБ, СДС, с Кунева, сега е с Манолова. Продажник, добре че е листата за Благоевградско, така никой няма да гласува за него. Баща му е Андрей Делчев, шеф на Петролната организация и главен виновник за високите цени на бензина.
Запознат публикува:
03 Март 2021 | 00:15
Водача на листата е млад, сериозен и достоен човек! Заслужава да му гласуваме доверие. Успех!
Иок публикува:
02 Март 2021 | 18:17
Нафърфориии еббисссе у гъз
благоевградчанин публикува:
02 Март 2021 | 17:17
Един от БСП,друг от СДС,трети няколко партии сменил. Ужас,едни и същи некадърници!!!
поп Нафърфорий публикува:
02 Март 2021 | 17:14
Политическата проститутка Валери Смиленов сега си намерил място пък при Маноловата Мая! Този капут не разбра ли, че е бита карта и освен да щипе даскалиците по гъза за нищо друго не става?!

Добавете Вашия коментар

TOP