Детски парламент-Благоевград отпразнува 19-и рожден ден

02 юни 2019 | 13:03
0 коментара
Детски парламент-Благоевград отпразнува 19-и рожден ден

С много емоции, вълнуващи срещи и усмивки ученици от Детския парламент отбелязаха днес 19-ия рожден ден на младежката организация.

Празничното събитие събра десетки младежи в Градската художествена галерия.

Сред гостите на тържеството бяха омбудсманът на община Благоевград – доц. д-р Валентин Василев, бившият наставник на децата – Верка Ангелска, както и един от първите председатели на Детския парламент – Антон Коричков.

Експертът от община Благоевград – Румяна Станоева, която в момента работи с младежката организация, поздрави всички присъстващи. Тя прочете и поздравителни адреси от кмета д-р Атанас Камбитов и от зам.-кмета по култура и хуманитарни дейности – Христина Шопова.

„19 години са време, в което вие доказахте, че Детски парламент работи отлично, с правилни решения и добри резултати. Превърнахте се в институция! В екип, който работи за доброто на града, за благото на благоевградчани! Продължавайте да влагате същата енергия, същата любов и сила за победа. Бъдете здрави! На добър час!”, това бяха част от пожеланията на кмета.

„Вие сте онези, младите хора, които дават душа и сърце за по-доброто бъдеще на Благоевград! Бъдете все така дейни, креативни, смели, любопитни и знаещи, можещи, искащи! Община Благоевград се гордее с вас! Бъдете примера, който сте!”, пожелава в своя поздравителен адрес на младежите зам.-кметът Христина Шопова.

Председателят на Детския парламент – Димитър Борумов, благодари за подкрепата на ръководството на Община Благоевград. След официалната част младежите разрязаха вкусната торта и си пожелаха все така да бъдат полезни на своя любим град и на своите връстници и съграждани.  

Детски парламент-Благоевград отпразнува 19-и рожден ден снимка 1Детски парламент-Благоевград отпразнува 19-и рожден ден снимка 2

Добавете Вашия коментар!