Десетки жители на община Кресна посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева

18 Април 2016 | 16:49
0 коментара
Общество
Десетки жители на община Кресна посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева

Народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева проведе приемен ден в Кресна. Десетки граждани на общината поставиха своите проблеми пред депутата от ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Жители на село Долна Градешница сигнализираха за проблем с водата за напояване. Депутат Савеклиева се ангажира групата на общинските съветници от ГЕРБ в Кресна да поставят проблема пред сесия на Общинския съвет и съвместно с началника на ВиК-Кресна да се намери решение и хората да могат да напояват селскостопанските си площи. 

Жители на селото поставиха и проблем, свързан с инфраструктурата на Долна Градешница. „Живеем в 21 век, а все още има улици в нашето село, които не са асфалтирани, със съседите ми с общи усилия се опитваме да поддържаме улицата така, че да може да се преминава по нея, но когато е дъждовно, газим в кал”, оплака се Райна Симова.

След проверка в общинската администрация стана ясно, че кметският екип има изготвен проект за благоустрояване на селото. 

По време на приемната гражданите изложиха и проблеми, свързани със земеделски имоти, регулация на парцели, потърсиха съдействие и за разрешаване на социални и битови проблеми.

Добавете Вашия коментар

TOP