Депутатът от ГЕРБ Георги Динев разбуни духовете във фейсбук!

24 Януари 2018 | 20:16
9 коментара
Общество

Народният представител от ГЕРБ в Пиринско Георги Динев разбуни духовете сред подръжиците си във фейсбук, обявявайки че търси двама младежи да станат част от екипа му.

Според симпатизантите му, в написания от него пост и публикуван в социалната мрежа, той открито набляга на факта, проявяващите интерес към съобщението му да са само от Петрич или Сандански.

„По време на отминалите вече избори за народни представители, подкрепа към Георги Динев изразиха хора от цяло Пиринско, като Благоевград, Разлог, Банско и прочие. Тогава обещаваше да работи за всички и да бъде полезен пак за всички, защо сега забрави това”, гневят се недоволните от поста му.

„Това е пълно безобразие, абсолютно неприемливо. Не са ли всички равни под слънцето, че той ще ги дели? За какъв се помисли, за Господ ли”?,питат пък други.

Трети дори стигнаха и по – далеч в коментарите си остро избухвайки :

„Този много си повярва, благодарение на нашите гласове стана депутат. Но за толкова време вече в парламента за едно негово изказване от трибуната не сме чули. Вместо да се засрами, той тръгнал да разединява и малкото му верни хора дето останаха”.

Pirinsko.com публикува написаното от Георги Динев без редакторска намеса.

Народният представител от 44 Народно събрание – Георги Динев ти дава възможността да станеш част от екипа му.
За срок от 3 месеца двама младежи ще бъдат част от екипа на народен представител. В този период ще бъдеш записан в регистъра на сътрудниците към народните представители, което би ти послужило в бъдеще като стаж и част от професионалното ти CV. Динамиката на политическия живот, в който ще се включиш, ще ти помогне за бъдещите ти планове за професионално усъвършенстване и реализиране в политиката. Ще натрупаш опит и полезни познанства трудно постижими в делничния ти живот. 
2) Основни отговорности: 
- Участие в законодателната дейност.
- Присъствие в комисиите към народното събрание.
- Организация на бъдещи кръгли маси и обучения.
- Присъствие по време на приемни и срещи.
3) Ангажираност:
- Съобразена с работното или учебното ти време. Това не е работа, а възможност за лична реализация. 
Изисквания към кандидатите : 
- Право да кандидатстват имат всички младежи до 32 годишна възраст.
- Да са отговорни към ангажимента, който поемат. 
Кандидатстване: 
- С отговор на въпрос: „ Защо искам да стана част от екипа на народен представител“ до 2 стр.
- Автобиография
Срокове: 
- До 24:00ч. на 05.02.2018г. очаквам вашите материали заедно със CV на е-mali : 
[email protected]
Телефон: 0892 234707
Файловете трябва да са именовани с имената и общината Ви: 
Пример:
Otgovor_Ivan_Ivanov_Petrich
CV_Ivan_Ivanov_Sandanski

- До 20.02.2018г. по имейл и телефон ще се свържем с тези от вас , които са избрани за среща с народния представител Георги Динев.
За въпроси оставам на Ваше разположение.
Георги Динев

Добавени коментари

Нико публикува:
26 Януари 2018 | 12:17
Аз не съм му поддръжник, но обективно, ако говорим е написал "Пример", след което дава въпросния пример. Всички градове в България ли да изброи? Според мен всеки средно интелигентен се сеща, че трябва да си напише от кой град е, ако кандидатства за позицията.
titi публикува:
25 Януари 2018 | 17:16
vcichki komentari sa pisani ot edin i sasht tova e brendo=sobstvenika na pikliviya sayt za iznudvane=a
Васил публикува:
25 Януари 2018 | 10:13
Аз съм от Петрич и съм съученик на Гошко Динев и мога да кажа че е един фукльо и посерко- най точно и кратко описание.Ако не е татко му той не може и 2 лева сам да изкара.То и татко му даде над 200000 за да стане гошко депутат
и аз така публикува:
24 Януари 2018 | 22:26
Гласувах за Георги Динев и сега ме е яд че го направих, аз не съм от Петрич, от едно село близо до Банско съм, но гласувах за него не за нашия Сашо Мацурев, тоя Динев голям тъпанр излезе, да дели така хората на региони, на нас кога ред ще дойде
и аз искам публикува:
24 Януари 2018 | 22:23
Сега като прочетох написаното напарво ме е яд че дадох гласа си за този човек да стане депутат, да иде в парламента
асен публикува:
24 Януари 2018 | 22:22
ОТ СИН НА АГЕНТ НА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, КАКВО ОЧАКВАТЕ, ДИНЕВ ТИ СИ СРАМ ЗА ПЕТРИЧ. И ТИ СИ В СХЕМАТА ЗА ПОДМОЛНА ДАЛАВЕРА
ГРОБ публикува:
24 Януари 2018 | 22:18
Значи от Благоевград Банско Разлог и Гоце Делчев не става така ли да разбирам та това е грозно господин Динев... Примера ви е отвратителен дайте възможност на хора и от други райони на областта... Не сте по различни от останалите гербери като Гамишев и Мацурев...
Слай публикува:
24 Януари 2018 | 21:28
Ако автора на сайта какви ги пишеш никъде не пише че трябва да са само от петрич и сандански.май търсиш под вола теле а .или някой друг ти диктува какво да пишеш.малко срам а.
Интересно публикува:
24 Януари 2018 | 20:47
Никъде не пише, че трябва да са само от Петрич и Сандански. А има само пример _Ivan_Ivanov_Petrich или _ Ivan_Ivanov_ Sandanski. Така че не четете из между редовете.

Добавете Вашия коментар

TOP