Депутатът от БСП Н. Бошкилов фаворит на благоевградчани за кмет на града, хората: „Милее за Благоевград”

29 Юли 2019 | 18:03
1 коментара
Политика

Благоевградският депутат от БСП Николай Бошкилов е сред фаворитите на жителите в областния център за кмет на града.

Това показа анкетно проучване на Pirinsko.com, направено сред хората.

По думите им, именно Николай Бошкилов е политикът, в който те най – много вярват и на когото разчитат при разрешаване на наболели за гражданите проблеми.

Хората са категорични, че ако той бъде издигнат на предстоящите избори през есента за кмет на драго сърце биха гласували за него.

„Наскоро бях при депутата Бошкилов по въпрос, който се стремя да разреша от години, но все немога. Прие ме изключително топло, като равен с равен. След като му обясних за какво става въпрос, той ме посъветва какво да направя и как да постъпя. Благодарен съм му от сърце за всичко”, сподели развълнувано 54 – годишен благоевградчанин и допълни:

„Такива трябва да са всички, първо хора, после политици. Да мислят за нас, за хората, които ги избраха. Да ходят, да струват, но да мислят за народа”, заключи той

Голяма част от местните в Благоевград са на мнение, че освен с човещина и съпричастност, Николай Бошкилов печели симпатии най – вече с това, че не е забравил кой е и откъде е тръгнал.

„Милее изключително много за своя роден град и това е видимо от всички. За разлика от много други, които когато станаха депутати забравиха корените си, той остана здраво стъпил на земята. Живо се интересува от това, какво се случва в града ни”, казват хората.

Екип на Pirinsko.com разбра, че всъщност мечтата на благоевградчани да имат кмет в лицето на Николай Бошкилов е била съвсем реална, но той отказал направеното му предложение.

Мотивите си за отказаното предложение, Николай Бошкилов предстои да оповести на по -късен етап.

Добавени коментари

Лидия публикува:
29 Юли 2019 | 18:10
Милее Бошкилов за младите благоевградчанки обаче... Нито Камбата, нито Божата кравичка са алтернативата за Пиринско

Добавете Вашия коментар

TOP