Депутатът Александър Мацурев и младежи от ГЕРБ - Банско част от кампанията "Да изчистим България", възстановиха детска площадка в Добринище

16 Септември 2018 | 17:44
5 коментара
Общество

Каузата "Да изчистим България" привлече стотици хора, които показаха, че ранг, обществено положение и заемана длъжност нямат значение в този ден, когато българите заедно и единени се включиха в инициативата за облагородяване, почистване на обществени места, паркове, зелени зони идр.
С неподправен ентусиазъм и много старание и желание в една от най-мащабните доброволчески акции "Да изчистим България" се включи и народният представител Александър Мацурев от Банско от ПП ГЕРБ.

"С младежите от ГЕРБ, Община Банско, напълно възстановихме детска площадка в Добринище. Малките палавници и техните родители вече могат да се радват на новите пейки и кошчета за отпадъци, освежените детски съоръжения и почистените пясъчници. Заедно с кмета на града Китан Галчев и общинския съветник Петър Галчев, работихме рамо до рамо с младите хора от ГЕРБ, които поздравявам за добрата идея" разказа депутатът Мацурев за стореното.
Преди години той бе лидер на Младежи ГЕРБ Банско и един от основните инициатори и сред хората, които с много сърцатост, дух и готовност организираше и се включваше в десетки акции посветени на доброволчеството, дейност в помощ и защита на природа, културни паметници, в помощ на каузи за хора и др.
И сега заедно с днешните младежи от ГЕРБ община Банско народният представител Александър Мацурев показа истинска принадлежност към една достойна кауза в името на по-чиста околна среда "Да изчистим България за един ден" и децата от Добринище ще се радват на още една детска площадка, дело на хора, за които да помогнеш е част от това да бъдеш добър във всичко - в работта, в отношението, в средата.

TOP