Депутатът Ал. Мацурев и кметът К. Галчев запалиха светлините на коледната елха в Добринище /Снимки/

11 Декември 2018 | 16:20
3 коментара
Култура

Депутатът от ГЕРБ Банско Александър Мацурев взе участие в церемонията по палене на Коледните светлини на елхата в Добринище.

Той бе там по покана на кмета на планинското градче, Китан Галчев.

Минути след грейването на елхата, Александър Мацурев написа трогателно във фейсбук:

"Заедно с г-н Китан Галчев и в присъствието на общинския съветник Петър Галчев, взех участие в ритуала по запалване на коледните светлини в града за началото на светлите Рождественски празници. Радвам се, че имах възможността да поздравя гражданите и да им пожелая весело посрещане на Коледа и Нова година. Срещнах се и с майките на децата от класа на г-жа Атанаска Чукова, които бяха приготвили кулинарна коледна изложба, изцяло с местни ястия. 

Празниците в Добринище продължават”, ентусиазиран завърши той.

Добавени коментари

Пешо публикува:
12 Декември 2018 | 07:36
Нина и Цецо, Фанете ги за куро. Хахаххахахаха
Нина публикува:
11 Декември 2018 | 19:39
Той не е олигофрен,той е пълен боклук.Няма такъв нагъл,и прост човек.Ученик на учителя си Икономов.Безкрупулни рекетьори,и измамници,а иначе мазни та мазни.Тоя Мацурев,и кмета Икономов са срам за Банско,абсолютен срам,управляват ни деградирали престъпници.
Цецо публикува:
11 Декември 2018 | 17:52
Мацуревият олигофрен е навсякъде,където има софра.И този път няма да пропусне.Но онзи ден на парламентарния контрол пак избута напред да задава колежката му,та уж и от негово име.Хе,хе,хе,хе...

Добавете Вашия коментар

TOP