Да полудееш е малко! Масов бой с праз и лук, Масово изхождане и Масово задоволяване пред парламента!

19 Октомври 2017 | 15:52
0 коментара
Любопитно

Предложения за организиране на безумни събития като „Масов бой с праз и лук”, „Масово самозадоволяване”, „Масово изхождане” и прочие заливат Фейсбук от седмица, видя репортер на Pirinsko.com.

Организаторите предлагат още и срещи за бъркане в очите, срещи за бъркане в ушите и др.

И всичко това, според "сценария", трябва да се случи не къде и да е, ами пред сградата на Парламента в столицата.

За голяма част от обявените мероприятия вече дори са се записали много хора.

Така например за масовото изхождане пред парламента, което ще се състои на 4 ноември, потвърждение, че ще отидат са заявили повече от 2 000 човека, а интерес проявяват 11 986 човека.

В коментарите си в социалната мрежа, всички те до един твърдят, че това е възможно най – безобидния протест, който политиците в страната и заслужават.

Освен, че са категорични, че ще отидат да протестират като се изходят пред сградата на НС, потвърдилите участието си даже призовават, никой от хората, които ще се съберат да не носи тоалетна хартия.

„Като си свърим работата няма да бършем, за да оцветим Паралмента хубаво, та да им замирише на управляващие. Може пък и доброволно да го напуснат”, пише благоевградчанин.

Над 10 000 души са обявили интерес и към едно от най-шантавите събития, които някога е организирано във Фейсбук, което е обявено за 24 октомври.

Малки и големи се "въоръжават" с продълговатия зеленчук и се стягат за битка. Боят си има и правила - ударите в слабините, лицето и гърлото са забранени.

"Нека най-тъпият победи", апелират организаторите на гладиаторския дуел.

Коментарите по темата са хиляди, но има и силно любопитни въпроси - дали глави кромид лук може да бъдат използвани като гранати.

Хахавите събития обаче не спират до тук, пише подобно на медията ни и столичен всекидневник.

Над 4000 души се стягат за масово жулене на ракия на 15 ноември край НДК. "Без ракия няма оправия... Водата съдържа микроби, приятели!", е лозунгът за масовото пиянстване.

Запознати коментират, че голяма част от обявените събития са просто шеги или опит да се привлече вниманието на обществото върху даден проблем и дори е абсолютно възможно да няма никакво събитие.

 

Добавете Вашия коментар

TOP