Цветанов награди победителя в дисциплината „бързо бягане“ на кушиите в Крупник

24 Февруари 2018 | 15:51
0 коментара
Култура

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов връчи плакети на победителите в категория „Бързо бягане“ на кушиите в Симитли. Димитър Евтимов бе класиран на трето място, втори стана Мариян Стойнев, а първото място спечели Крум Георгиев.

Цветан Цветанов лично връчи наградите на победителите, които включваха плакет и парична сума. В награждаването участваха още домакините на кушиите кметът на Крупник Иванка Чакалска и кметът на село Полена Веселин Топузов.

Село Крупник е пример как през годините са съхранени българските традиции за празнуване на Тодоровден, каза Цветан Цветанов.

Заедно с него на празника бяха областният координатор на ГЕРБ в Благоевградска област и народен представител Даниела Савеклиева и колегите ѝ депутати от ГЕРБ -Благоевград Стефан Апостолов и Димитър Гамишев.

„Днес сме в община Симитли и виждаме постигнатото от кмета Апостол Апостолов. Това, че тук на Тодоровден в село Крупник са се събрали хора от всички краища на общината е показателно, че хората са извели своя приоритет - Симитли над всичко.Това трябва да направим и ние политиците, да се обединим“, коментира Цветанов

Пред всички присъстващи Цветан Цветанов подчерта, че кметът на Симитли Апостол Апстолов е пример за това как се съхранява българската духовност и как хората могат да се обединят и да празнуват заедно.

„Апостол Апостолов е един от най-успешните кметове в България и е пример за всички с това, което прави”, каза зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Добавете Вашия коментар

TOP