Цветанов: На избори днес ГЕРБ губи половината си депутати

12 Юли 2020 | 15:53
1 коментара
Политика

При избори, които се провеждат днес, ГЕРБ би загубила половината от депутатите си, смята бившият заместник-председател на управляващата партия Цветан Цветанов, който коментира процесите в страната пред БНТ.

Попитан дали е ходил на митинга на ГЕРБ, Цветанов отговори, че не е бил нито на единия, нито на другия протест, но че ако трябвало да отиде, по-скоро се вижда в редиците на застаналите срещу настоящото управление и в защита на президентската институция.

За ситуацията от вчера в парк “Росенец” бившият втори в ГЕРБ обвини отгово предишната си партия. По думите му, вината е на кмета на Бургас и на общинските съветници от управляващата формация, които с гласуванията си са позволили това да се случи.

“Опасно е, ако се поставя етническата карта на предно място – нека не се делим на етноси, това ще бъде грешна стратегия за всяка политическа сила. Трябва да дадем шанс на българските мюсюлмани да избират по съвест, а не да са притиснати”, заяви още Цветанов.

Добавени коментари

Страшен е апетитът за власт! публикува:
12 Юли 2020 | 16:36
Сигурно е много блага властта?! На тоя още му се троши лед в ушите,че ще вземе поне половината от електората на предишната му партия.Блажени са вярващите. Защо пък един не се сети да подигне въпросът за "машинното" гласуване,което всички вкупом отхвърлят,защото не може да се манипулира.Ето! Това са нашите "мили" избраници.

Добавете Вашия коментар

TOP