Цветан Цветанов представи листата на ПП ГЕРБ за Благоевградска област

26 Февруари 2017 | 17:51
3 коментара
Общество

Цветан Цветанов и Даниела Савеклиева представиха листата на ПП ГЕРБ за Благоевградска област на официална церемония в зала „22 септември“. В листата на партията за предстоящите предсрочни парламентарни избори са включени 22-ма кандидата.

„ПП ГЕРБ е доказала, че може да управлява. Ще ви припомня първия спечелен от нас мандат по време на най-тежката финансова криза и лошо наследство. Тогава ГЕРБ обеща, че Благоевградска област ще има автомагистрала „Струма“ и тя вече е почти изцяло факт. След управлението на кабинета „Борисов 2″ също може да покажем реални резултати“, каза Савеклиева.

Вторият кабинет на Борисов върна доверието на Брюксел към България. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата за предсрочните парламентарни избори на 1-ви МИР - Благоевград, Цветан Цветанов.

 По думите му опонентите на ГЕРБ, казвайки, че са алтернатива или промяна, са имали възможността да управляват до 2009 година, когато са били първите ни години като държава членка на Европейския съюз (ЕС), но за този период България е имала само 1% разплатен по европейските програми.

"Тези, които казват, че Европа се разпада и са антиевропейския съюз, трябва да знаят, че по европейските програми ще получим 17.5 милиарда и отделно 5.5 милиарда по програмата за селските райони. Страната ни трябва да се води само към единствения път - европейския. Всички народни представители, които бъдем избрани, ще работим в полза на европейската солидарност", подчерта Цветанов.

Той коментира и това, че на база допуснатите от ПП ГЕРБ грешки по време на предишните управленски мандати, в новата управленска програма на партията са откроили няколко основи приоритета, сред които са образованието, което трябва да бъде обвързано с получаването на социални помощи.

"Ние казваме, че искаме да образоваме нацията, да увеличим възнагражденията на учителите. Освен това сме заложили минимална работна заплата от 650 лева и средна работна заплата в размер на 1 500 лева", каза още Цветанов.

Той заяви, че ПП ГЕРБ предлага реални политики и реални решения за България. По думите му откакто управленската им програма е била публикувана на сайта на партията получават редица предложения за нейното оптимизиране, едно от които е да се осигури подпомагане за хората с репродуктивни проблеми, като се осигури финансиране от държавата за около 145 хиляди семейства. 

В листата на ПП ГЕРБ за 1 МИР – Благоевград има различни експерти – финансисти, експерти по право, международен футболен съдия, общински съветници, организатори производство, представители на МГЕРБ, финансисти, детски учител, адвокат, инженер по горско стопанство, лекар с 23 годишен професионален опит, строителен предприемач, зам.-министър на туризма през 2015-2016, бившия областен управител на Благоевград, зам.-кмет на община Банско и други.
На церемонията присъстваха освен кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ и евродепутатът Андрей Новаков, както и кметовете на общините Благоевград – д-р Атанас Камбитов, заедно със зам.-кмета по култура и хуманитарни дейности – Христина Шопова; кметът на Община Петрич – Димитър Бръчков; кметът на Община Сандански – Кирил Котев; кметът на Община Банско – Георги Икономов; кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов, политици, общественици и граждани.

Листа на ПП ГЕРБ за 1 МИР – Благоевград:

1. Цветан Генчев Цветанов
2. Даниела Владимирова Савеклиева
3. Александър Иванов Мацурев
4. Бисер Николов Михайлов
5. Александър Димитров Манолев
6. Георги Запрев Динев
7. Димитър Николов Гамишев
8. Д-р Емил Серафимов Тончев
9. Венцислав Димитров Хросинков
10. Пламен Калоянов Поюков
11. Адриана Стефанова Мелниклийска
12. Иванка Николова Харизанова
13. Ирен Димитрова Арнаудова
14. Лазар Тодоров Папазов
15. Вили Валериева Вучева
16. Кирил Любенов Укев
17. Анастасия Борисова Попова
18. Красимир Атанасов Чакъров
19. Ваня Кирилова Гатдерова
20. Юрий Тодоров Воев
21. Кирил Стоянов Стамболиев
22. Стефан Апостолов Апостолов

Добавени коментари

курвикомунистически публикува:
26 Февруари 2017 | 21:52
Само плюете курви Комунистически но ние ще СПЕЧЕЛИМ/ Само ГЕРБ. Победа.
Браво на листата публикува:
26 Февруари 2017 | 20:47
В цялата статия има една истина и едно самопризнание.ГЕРБ най -много спомогна за разделението на народа със своето "НИЕ,НИЕ,НИЕ".И признанието "...по европейски програми ще получим 17.5 милиарда и отделно 5.5 милиарда /евро или лева?!/...".Ще има и за нас,и трохи за вас!Ранъта прави борбъта!Сега вече разбрахме на каква амбиция почива герберската жажда за власт!
Билянов дол публикува:
26 Февруари 2017 | 20:14
Манолев Митко св..рки на всички партий и смело напред не ти омръзна да клякаш с тия дълги чапараги...

Добавете Вашия коментар

TOP