Цветан Цветанов, ГЕРБ: На местните избори трябва да покажем сила и потенциал, имаме възможност за кметове в още 30-40 общини

20 Януари 2019 | 13:08
0 коментара
Политика

На местните избори трябва да покажем сила, идентичност и потенциал. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията.

 „Имаме реална възможност след местните избори да имаме кметове поне още в 30-40 общини“, заяви той. „ГЕРБ има 1727 общински съветника. Това са хора, които могат да допринесат, за да покажем на хората какво сме направили“, посочи Цветанов.

„Убеден съм, че изборите и победата, която ще постигнем на европейските избори, ще ни даде възможност да говорим за местните избори“, каза зам.-председателят на ГЕРБ. „Виждате какъв е сблъсъкът между БСП и ПЕС. Има платформа на БСП с различия от ПЕС. Може ли това да бъде послание към европейските граждани?“, коментира Цветанов.

Той обясни, че от 1 до 30 юни всяка структура на ГЕРБ, на база указанията, ще трябва да изготви проектолисти за общински съветници. „Тогава трябва да се направи анализ на всяка структура, община и област, какви са резултатите. Когато обсъждаме номинациите да видим каква е ролята на всеки кмет, народен представител“, изтъкна Цветанов.

„Можем да бъдем с високо вдигната глава – всичко, което сме направили, сме го направилиq, водени от обществения интерес“, подчерта той. „Имаме призванието да бъдем част от силна и обединена Европа“, каза Цветан Цветанов.

„През май над 500 млн. европейски граждански ще изберат 705 евродепутати, от които 17 са от България“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. „ГЕРБ има своята идентичност, част от най-голямото европейско семейство“, каза още той.

Добавете Вашия коментар

TOP