Черна неделя на пътя: Осем жертви, сред които и дете

28 Юли 2019 | 19:13
0 коментара
Общество

Тежки пътни инциденти взеха живота на осем души, сред които и дете.

Край Драгоман мъж загина при катастрофа с ТИР. И двете превозни средства са с турски регистрации.

Движението в двете посоки по път I-8 ГКПП "Калотина"-София в района на Драгоман от 9 до 10 км временно е ограничено. NOVA съобщава, че освен мъжа, е загинала и една жена.

По-рано днес

Жена и дете загинаха при катастрофа на пътя Варна-Бургас. Около 10:15 ч. в района на с. Горица е възникнало тежко пътнотранспортно произшествие между лек автомобил "Опел" с чуждестранна регистрация и камион.

На място са загинали жена и дете от лекия автомобил, водачът му е откаран в болница в тежко състояние, където по-късно е починал. Текат действия по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента. 

Временно се наложи отклоняване на движението в двете посоки през с. Рудник (Мелницата) - с. Попович - гр. Обзор и обратно.

Тежка катастрофа между микробус и лек автомобил стана на пътя Пазарджик-Пловдив в района на моста на р. Луда Яна.

Лекият автомобил навлязъл в насрещното движение и се е ударил в микробуса, който превозвал работници. Загина 16-годишно момче, а жена е ранена тежко. Тя е откарана в болница.

В лекия автомобил са пътували младежи, които са се прибирали от Пловдив. Временно пътят бе затворен и се използваха обходни маршрути през селата Огняново и Мало Конаре, но движението вече е възстановено, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

В София

21-годишен мъж загина, след като колата му паднала в дере. Инцидентът е станал тази сутрин в района на Владая. 

Друг мъж на 29 години почина, след като се ударил с автомобила си в стълб. Инцидентът е станал на булевард "Сливница" в столицата.

От МВР още веднъж напомнят на водачите да шофират внимателно и да спазват правилата за движение по пътищата.

Източник: Агенция "Фокус", БТА, NOVA 

Добавете Вашия коментар

TOP