Челен удар между Джип и лек автомобил е причината за смъртта на Димитър Баряков - "Баряката" загинал на пътя между Банско и Добринище

06 Април 2018 | 19:08
0 коментара
Общество

Челен удар между Джип и лек автомобил е причината за смъртта на 36-годишният Димитър Баряков - "Баряката" от Добринище загинал на пътя край Банско днес преди обяд, двама софянци са в болница.

Както по рано съобщихме към 10.50 часа на Разпети петък, на 300 метра след изхода на Банско в посока Добринище, се удрят лек автомобил, Джип и товарен-тип „Гондола”.

Джипът и „Опел”-ът са се ударили челно. Вследствие на удара загива на място 36-годишният водач на „Опел Вектра”. От джипа „Нисан” със софийска регистрация е ранен 41-годишен мъж от софийското село Бистрица. С фрактура на глезена той е настанен в МБАЛ-Разлог. За столична клиника с политравма е транспортирана спътничката му - 43-годишна жена от София. 

В състояние на стрес е 56-годишен мъж, най-вероятно водачът на товарния автомобил. Той е спрял на 100 метра след двата леки автомобила, влекачът му се е засукал. След удара джипът се е преобърнал на лявата си страна. Лекият автомобил „Опел” буквално е размазан от удара. По товарния автомобил няма следи от удар, според свидетелите той се е опитал да избегне удара с джипа и „Опел”-а.

Огледът на следствената група на РУП-Банско за установяване причините за пътно-транспортното произшествие започна в 12.15 часа.

Четири часа движението по пътя Банско - Гоце Делчев бе преустановено, въведен бе обходен маршрут през селата Баня и Елешница, а в 15 часа пуснато само в едната пътна лента.
 

Добавете Вашия коментар

TOP