Бранител от Гоце Делчев с куриозен автогол, отборът му с победа в Лига Европа! (ВИДЕО)

20 Септември 2019 | 07:14
0 коментара
Спорт

Отборът на Слован Братислава, в който се подвизава Васил Божиков, победи турския гранд Бешикташ с 4:2 в инфарктен мач от първия кръг в груповата фаза на Лига Европа. Решителните две попадения за словашкия тим бяха отбелязани съответно в 3-та и 4-та минута на добавеното време на срещата. Любопитното бе, че Божиков бе и с капитанската лента в този двубой. 

Срещата започна във вихрено темпо още в своето начало. Още в 14-та минута таранът Андраш Шпорар даде аванс на своя тим. Преднината на домакините обаче беше заличена доста бързо. 

Първо в 29-та минута бившият играч на Рома и Интер Адем Ляич превърна отсъдена дузпа за Бешикташ в гол. В добавеното време на първата част дойде и неприятен момент за родения в Гоце Делчев Божиков. След центриране отляво българският  бранител не се ореинтира добре и от около 10-на метра разстреля собствения си вратар, за да даде аванс на гостите. 

Най-доброто обаче тепърва престоеше. В началото на втората част Шпорар беше на точното място, за да направи резултата 2:2. Резултатът се запази до много късно в двубоя, когато публиката в Братислава щеше да види шоу. 

В 3-та минута на добавеното време Марин Любичич заби наглед победното попадение за своя отбор. Няма и мунута по-късно обаче домакините се оказа, че ще имат още един повод за радост. Любичич изведе Моха, който заби последния пирон в ковчега на Бешикташ за крайното 4:2.Пирин спорт 

Видео
 

Добавете Вашия коментар

TOP