Борисов: Изборите ще дойдат и всеки ще получи заслуженото. Знам какво да направя!

11 Август 2020 | 21:17
0 коментара
Политика

Изборите ще дойдат и всеки ще получи това, което си е заслужил, написа в пост във Фейсбук премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира в социалната мрежа инспекцията, която направи на строителството на магистрала "Европа".

 

"Никога не съм следвал максимата: Бий, за да те уважават“, а „Уважавай, за да не те бият“! Има справедливи искания на протеста и ги чувам, те се открояват силно.


Отново се обръщам към българите по кръстовищата: Не очаквайте агресия от полицията или да отстранят палатките. Тези кръстовища, градът, държавата не са за Бойко Борисов. Те са на всеки данъкоплатец. Не пречите на мен, а на своите съграждани. Изборите ще дойдат и всеки ще получи това, което си е заслужил.


Гузните физиономии на опонентите ми издават всичко. Затова се и сменят по 6 версии на ден. Двуличието отново ще блесне със страшна сила", написа Борисов в социалната мрежа.

 

В поредна обиколка с джип днес министър-председателят обясни, че всъщност важните решения, за които намекна в неделя, не са свързани с оттеглянето му. "Трябва да се взимат много важни, тежки решения за България. Зелената сделка чука на врататановите проекти, които трябва да се направят, за да могат ефективно да се ползват евросредствата... Имаме COVID-19, имаме болниците, имаме общините, имаме най-голямата икономическа и финансова криза в света, толкова много решения... Тежките решения е важно, докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел, въпросът е сега да си направя разчета. 

 

Борбата за повече европейски средства, справяне с икономическия колапс заради коронавируса, Зелената сделка, влизането в Банковия съюз – всичко това бяха все тежки решения. Поехме отговорност и ги взехме. Останалото е ясно и е разписано в закона – правото на протест и кога да има избори. 

 

Години наред ме анализират, през последния месец непрестанно слушам какво трябва да направя и какво съм мислел да направя.
Знам какво ще направя, решението е взето! До дни ще го обявя. Време е за решения!", добави малко по-късно в друга публикация Борисов.

 

След това Борисов засегна темата с протестиращите и се обърна към спътника си: "Остави ги да коментират. Те хората виждат всичко какво става. Двуличието ще им блесне със страшна сила. Рано или късно всичко излиза наяве... Един мой бивш министър (б.ред. - визира се Христо Иванов) само да се погледне в огледалото гузната си физиономия със записа дето му препратих. Искат да вземат депутатските заплати. Ама аз и тук съм им измислил нещо, ще им хареса много в кавички. Сега ще има решения, много интересни решения. Така че ще успокоим хората." След което в профила му се появи следното изявление: "Години наред ме анализират, през последния месец непрестанно слушам какво трябва да направя и какво съм мислел да направя. Знам какво ще направя, решението е взето! До дни ще го обявя. Време е за решения!".

 

А накрая написа:

"Проектанти и инженери от всички краища на България работят на АМ Европа. Над 1000 работници, армия от валяци и багери са на обекта всеки ден, за да могат българите да пътуват по-бързо и по-безопасно. Усилията си заслужават. Продължава работата и по останалите инфраструктурни обекти в страната. До края на година ще бъде пуснат участъкът от Търговище до Шумен на АМ Хемус. Не спира напредъкът и по трасетата Ботевград-Мездра, обходния път на Габрово и Айтоския проход. Това е лицето на България. Ще мине време и хората ще оценят направеното."Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP