Бодуров: Вкарвам рядко, но важни голове

27 Март 2018 | 02:42
0 коментара
Спорт

Вкаралият победния гол срещу Казахстан (2:1) в последната секунда Николай Бодуров каза, че той и съотборниците му в националния ни тим са изиграли силно първо и слабо второ полувреме срещу водения от Станимир Стоилов отбор по време на контролата в унгарския град Фелчут.

“Изключително тежък мач с оглед на второто полувреме. Първото полувреме ги надиграхме, но през второто нивото спадна. Не знам на какво се дължи това. Не играхме на подобаващо ниво и затова се получи този натиск на Казахстан. На полувремето Хубчев ни каза да играем здраво и че все едно резултатът е 0:0, но явно не сме го послушали”, коментира Бодуров след мача.

„През първото полувреме играхме с настроение. Второто - не. Не мога да коментирам дали през второто отстъпихме физически, или малко ги подценихме. Вкарвам рядко, но все важни голове. Радвам се, че донесох победата. Винаги е хубаво да отбележиш за България. Честно казано се чувствах уморен, ние все пак пътувахме, казхстанците си бяха тук. Не търся оправдание”, допълни защитникът на ЦСКА.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP