Благоевградският бизнесмен Николай Динков - Нинджата разспуска със семейството на о. Мавриций срещу 4700 евро за нощувка

29 Декември 2017 | 11:36
0 коментара
Хайлайф

Бизнесменът Николай Динков разспуска със семейството си за коледните и новогодишни празници на остров Мавриций, в един от най-добрите хотели в Индийския океан - One & Only Le Saint Geran.

Фамилия Динкови се наслаждават на пищната тропическа градина между лагуната и финия пясъчен плаж на полуострова Belle Mare, където той позира с бутилка скъпо пенливо шампанско Дом Периньон в ръка.

Мавриций е най-предпочитаното място на Холивудските звезди.

Припомняме, че преди две години, Николай Динков  спечели от тотото грандиозната сума от над 7 милиона лева с единичен фиш на стойност от 3,40 лв.

„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е късметът”, убеден е щастливецът.

Милионерът Николай Динков живее със семейството си в имение на хълма на кв. „Баларбаши” над Благоевград. Любимата му дестинация е Гърция, откъдето кръстосва света по въздух и вода.

В южната ни съседка семейство Динкови притежават огромна къща и се наслаждават на супер луксозна и модерна яхта за около 1 000 000 евро, която се управлява лично от него, след като изкара курсове за капитан.

Според познавачи, яхтата е най-скъпата в Пиринско и една от най-модерните в страната.

През пролетта на тази година, Ниндажата пък брои и 400 000 евро за брониран Rolls – Royce Wraith V12 MANSORY.

TOP