Благоевградската плеймейтка Галина Атанасова изрисува тялото си с татуси на Борис Дали

21 Август 2018 | 12:21
0 коментара
Любопитно

Ликът на фолк изпълнителят Борис Дали лъсна по тялото на претендентката за короната „Мис Плеймейт” от Галина Атанасова Благоевград.

В интервю тя разкрива, че тялото и е обрисувано от общо 25 татуса, 5 от които са с образа на Борис Дали.

„Имам цели текстове на песните му по краката си, по гърба, името му съм написала. По рано ходих на всички негови участия, знам песните му наизуст. Бях влюбена в него всякак, но той е женен и затова не си позволих да давам простор на тези чувства (смее се). Общо взето лесно се влюбвам. Живеех в София, но заради любов дойдох в Благоевград, но той ме заряза, ревност, майчина намеса, нали знаеш как е? Така, че за любовите си съм правила много, всичко давам, ма все не случвам на мъж, който да оцени това”, казва Галина.

Галина Атанасова от Благоевград, е сред 11-те претендентки за короната на таз годишния конкурс "Мис Плеймейт" - 2018. Тя е майка на 12-годишен син, който е най-верният ѝ фен, най-добрият ѝ приятел, нейното всичко.

Кристиян е добър футболист, надежда на мама и нейния герой. Галина изглежда обикновена млада жена, но е страшно чаровна и истинска. Изглежда като момиченце, заради перфектното си тяло, пропорции и чаровна усмивка. 

Добавете Вашия коментар

TOP