Благоевградската адвокатка Елиана Спасова люля тънка снага под ритъма на песента „Despacito”

08 Октомври 2017 | 18:32
0 коментара
Хайлайф

Чаровната благоевградска адвокатка Елиана Спасова се разтовари от работния стрес и потопи в магията на купона в местен нощен клуб в града, видя репортер на Pirinsko.com.

Облечена с черна рокля с дълбоко изрязано деколте, красавицата атакува дансинга на една от най – популярните дискотеки в областния център на Пиринско и смая от удивление мъжката половина в него.

Адв. Елиана Спасова закова върху себе си и погледите на жените в дискотеката, които през цялата вечер я гледаха с нескрит интерес и открито злорадство.

Красивата адвокатка сложи всички в малкия си джоб най – вече с танцовите си умения.

Тя нагря дансинга до червено, танцувайки под ритъма на хитовото парче „Despacito”, кършейки тънка снага и полюлявайки апетитно сексапилното си тяло.

„Ели определено знае да се забавлява. Където и да отиде винаги е в епицентъра на купона и душата на компанията” споделят нейни колеги.

Адв. Елиана Спасова впечатлява всички, които я познават и с авангардното си облекло.  

„Всеки ден менка тоалети. Към тях винаги има подходящи обувки и чанта. Прилича повече на тийнейджърка, отколкото на дама в средна възраст.Когато пък се  издокара и наконти, лицето й грее като на ученичка, а мъжете закачливо подсвиркват след нея”, шушукат близки нейни приятелки от адвокатската гилдия в Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP