Благоевградчанка от Острова: Луди станахме, защо е тази карантина?

24 Декември 2020 | 16:07
3 коментара
Общество

„Луди ни направиха! Питайте тези власти – за какво е карантината при отрицателен тест и то след като сто пъти смених полета заради анулиране“.

С тези думи стъпи на българска земя след месеци гурбет в чужбина благоевградчанка, разбра Pirinsko.com

„Какъв спасител на нацията е премиерът, като ни разиграваха дни наред и платихме луди пари за билети. Е, и самолетните компании гледат да избият за дни наред“, коментира на летище София тя, минути след като самолетът и кацна.

А иначе, малко преди 13,00 часа днес на обед на Терминал 2 кацна първият полет от Великобритания след отпадането на забраната, пише марица бг.

Посрещачите чакат отвън, тъй като достъп до летището имат само пътници. Дори плащането на паркинга е на самата бариера, а не вътре в терминалите.

Журналистите са почти колкото посрещачите, а най-много са таксиметровите шофьори – над 50 броя на паркинга, още десетина извън него. Шансът на последните да хванат „жертва“ май е не много по-голям от този да се заразят някъде с ковид.

Малко преди „англичаните“ излизат българите, пристигнали от Дъблин. Те са щастливи, че нямат никакви ограничения и бързо са се прибрали. И сега ще карат весели празници у дома.

 

 

 

Добавени коментари

SS публикува:
24 Декември 2020 | 23:38
ЧИЙ К. Р ТЪРСИШ ТАМ , А НЕ СЕ БОРИШ ТУК. ИСКАШ европа, ще играеш по тяхната или на тяхната свиркай.
До Свилен публикува:
24 Декември 2020 | 22:12
Свиленее , а бе курво прикрита!! Нямаш очи да пишеш открито и затова се мишиш тука , анонимно се правиш на хитър!! Тая история с карантината е пълна тъпотия , и такива жалки душици като теб са я измислили..
Свилен публикува:
24 Декември 2020 | 16:41
Като не ти изнася стой си при ингилизите там и късмето може до ти изкочи !!

Добавете Вашия коментар

TOP