Бизнес дамата Здравка Чимева отпразнува 70 - годишен юбилей, възкликна: "Щастлива жена съм, пожелавам си само здраве" /Снимки/

22 Юни 2018 | 12:12
0 коментара
Хайлайф

Кръшни хора люляха до ранни зори заведение в Благоевград по повод рождения ден на председателката на сдружение „Ние, жените” и собственик на туристическа агенция "Алфатур" в града Здравка Чимева.

За празника си, бизнес дамата, която преди дни /19 юни/ навърши 70 години, събра на обща маса близки, приятели и роднини които я отрупаха с безброй подаръци, превръщайки за минути ресторанта в райска градина от цветя.

Групата цяла вечер вдига и тежки наздравици с пожелания за здраве, щастие и късмет в нейна чест.

Сияеща и с високо приповдигнат дух, Здравка Чимева сподели, че рожденият ден на човек е един от най-важните дни в живота му и затова трябва да бъде отпразнуван подобаващо.

„Пожелавам си преди всичко здраве, защото то е най-важно. Когато човек е здрав, може да постигне и преодолее всичко. С чиста съвест и открито сърце мога да споделя, че съм и щастлива жена, защото съм заобиколена от истински приятели, които всеки ден ми засвидетелстват своята обич и безрезервна подкрепа. Пожелавам на всички хора здраве и благополучие”, заключи Здравка Чимева.

Настроението на гостите беше на макс, поддържано от високоградусовите напитки и отрупаните трапези с деликатеси и разнообразно меню.Тостовете и пожеланията валяха отвсякъде, а мощната компания празнува до ранни зори с много хора и танци.

Добавете Вашия коментар

TOP