Бюрото по труда обяви свободни работни места в Петрич и Сандански

07 Февруари 2017 | 19:49
0 коментара
Общество

46 са обявените свободни работни места в Бюро по труда – Петрич. Това съобщиха от дирекция „Бюро по труда“ – Благоевград.

От там уточниха, че 3 от тези позиции са за хора с висше образование, като всички те са за счетоводители. При обявените свободни работни места за хора със средно и по-ниско образование най-голям е броят на позициите за шивачи на трико и конфекция –  15.

Незаети позиции има и за кроячи, плетачи, сервитьори, търговски представители, кетелисти, чистачи, оператори на машини, търговски представител и други.

96 са обявените свободни работни места в Бюро по труда – Сандански.

Oт дирекция „Бюро по труда“ – Благоевград. От там уточниха, че 6 от тези позиции са за хора с висше образование, като 3 от тях са за мениджър производство, 2 за главни счетоводители и 1 за счетоводител. При обявените свободни работни места за хора със средно и по-ниско образование най-голям е броят на позициите в сектор шивачество – 25.

Търсят се също общи работници, зидари, кофражисти, опаковачи, камериери, чистачи, кроячи на текстил, заварчици, шлосери, готвачи, шофьори категория С и други.

Добавете Вашия коментар

TOP