Батков заплаши: Политиците ще си го получат, защото "Левски" е народът

08 Октомври 2014 | 14:40
0 коментара
Общество

Тодор Батков се изказа остро срещу част от политиците, които, според него, предават "Левски" и България с нежеланието си да започне строежа на "Южен поток". Босът на "сините" даде изявление по време на откриването на новото изкуствено игрище на "Герена". 

"Предишното изкуствено игрище го направихме 2004 г. Тогава беше най-модерното в България. От 2011-а подмяната му ми беше голям проблем, защото не успях да отделя пари, а се получаваха доста контузии. Възхитен съм от Сашко (б.р. - бизнесменът Александър Кюлев, син на убития Емил Кюлев. Кюлев-младши е дал парите за новия терен). Помня го колко искаше да играе в "Левски". За жалост в момента е много, много тежко да се издържа клуба. Неслучайно се обърнах към истинските левскари със сърце, душа и финанси да помогнат. Искаме да направим съблекални, медицински център, изграждането на Сектор "А", където Иво Тонев има изключителен принос. Това, което го обеща пред цяла България, го изпълнява и искам да му благодаря. След това искаме да изградим и другите сектори по етапи, както е планирано. Много са дупките - повярвайте ми. Капиталът ще бъде увеличен много сериозно. Пакетът към тръста "Синя България" ще го прехвърля безвъзмездно, но ще подпишем договор да внасят финанси в бюджета. Издръжката на школата за година е 1,3 милиона лева", каза Батков, след което в нападна българските политици, които пречат на старта на "Южен поток".

"Очаквам съвсем скоро в съседна ни държава да се случи нещо сензационно. Съседна от Запад. И нашите политици да се замислят какво вършат в България и дали милионите фенове на "Левски" няма да стоварят гнева си към тях. Сещайте се вие за какво говоря. Спонсорът на "Левски" зависи от "Южен поток". Съвсем скоро тези, които се упражняват за "Южен поток" ще усетят гнева на "Левски", закани се Батков. 

"Когато една партия победи, правителство се съставя от нейния лидер. Изключенията са малко. Идва зима, хайде да престанем с тези игри, схеми, пазарлъци", призова босът на "Левски".
 

Добавете Вашия коментар

TOP