Бареков: Очаквайте сензационна пресконференция, която ще сложи край на българския преход

25 Юли 2014 | 17:29
8 коментара
Политика

Очаквайте сензационна пресконференция, която ще сложи край на българския преход.

Като единствена опозиция на ДПС и ГЕРБ, другата седмица ще покажа генизиса на връзката между Борисов и Доган и ще стане ясно, че по време на целия преход двете партии са били нещо много по-страшно от СИК и ВИС. Това заяви лидерът на "България без цензура" и зам.-председател на ЕКР в Европарламента Николай Бареков.

По думите му днешното гласуване на ДПС и ГЕРБ да се направи актуализация на бюджета е абсолютно доказателство, че държавата се управлява от Бойко Борисов и Ахмед Доган с подкрепата на техния слуга Росен Плевнелиев.

"Генизисът на връзката между Борисов и Доган са ДС и КТБ! ДС е техният генезис, а КТБ е най-големият им проект", обясни евродепутатът. Той подкрепи предложението на президента за отварянето на кредитните досиета на КТБ и призовава да се отворят и досиетата от Държавна сигурност и службите. "Именно от там ще стане ясно, че пресечната точка за казуса КТБ е връзката между ГЕРБ и ДПС", обясни Бареков.

Той посочи, че КТБ е била създадена и убита от ДПС, но големите пари в нея са наляти по времето на ГЕРБ.

"Влиянието и методите на ГЕРБ и ДПС са по-страшни и злокобни от СИК и ВИС едно време. Тези два проекта на олигархията и задкулисието създадоха бизнес марионетки като Цветан Василев и Илия Павлов, след което просто ги източиха и убиха", посочи Бареков.

 

"Вместо актуализация на бюджета, очаквайте сензационна пресконференция, която може би ще сложи край на българския преход", съобщи лидерът на ББЦ. Той каа още, че в момента е в провинцията, където подготвя партията за голямата битка. "В понеделник се завръщам в София с гръм и трясък", обеща Бареков.

Той определи решението на ВМРО да се коалира с НФСБ като проект, обслужващ изцяло ДПС и ДС.

"Постъпката на НФСБ и ВМРО цели да загуби гласове в моя подкрепа по време на предсрочните парламентарни избори", смята Бареков.

Добавени коментари

Марчо публикува:
25 Юли 2014 | 20:43
На тоя започва да му избива шизофренията. След всяко идване с гръм и трясък, той е единствения гръмнат и треснат. Време е психиатрията да му осигури легло в отделението и осмирителна ризка.
макето публикува:
25 Юли 2014 | 19:26
Време е да разберем за тия връзки между ДПС-ГЕРБ-БСП и ДС
000005 публикува:
25 Юли 2014 | 18:00
и тоя е от ДС
Жоро публикува:
25 Юли 2014 | 17:52
Със сигурност Бареков ще покаже интересни неща.
Иво публикува:
25 Юли 2014 | 17:52
Очаквам я с нетърпение.
Столично тъмно публикува:
25 Юли 2014 | 17:48
Време е да вървим напред!
Коста публикува:
25 Юли 2014 | 17:47
Истината ще ни направи свободни
Ирина публикува:
25 Юли 2014 | 17:46
С нетърпение!

Добавете Вашия коментар

TOP