Банско отбелязва Европейския ден на спорта

28 Септември 2019 | 15:12
1 коментара
Спорт

Учениците от СУ „Неофит Рилски” огласиха училищния двор с трийсетминутна тренировка по таебо, след която първокласниците се включиха в занимателна физкултура на тема „открий какво е скрито”.

Заниманията продължиха с футболен турнир и лекоатлетически игри. Директорът, Елеонора Барякова и всички преподаватели, се включиха в спортните активности, като показаха как възпитават новото поколение в здравословен начин на живот.
Възпитаниците на НУ „Св. Паисий Хилендарски” също отбелязаха Европейския ден на спорта. Те заляха стадиона в града с неповторима енергия и весела надпревара.

На фона на любими песни, деца, учители и родители участваха заедно в атрактивни спортни игри.

Празникът завърши с химна на училището и думите на директора Евгения Тренчева: „Бъдете активни в ученето, в спорта, в отношенията”.
Банско, носител на титлата "Европейски град на спорта", отново показа, че от най-ранна детска възраст, младото поколение се приобщава към физическа активност и здравословен живот.

Добавени коментари

Пропуск публикува:
28 Септември 2019 | 18:46
Забравихте да пишете: "Всичко е благодарение на кмета-слънце-Монтофонеца!" Без него светът ще свърши! И ще започне нов и по-добър!

Добавете Вашия коментар

TOP