Автопротест в Благоевград срещу "Националната стратегия за детето 2019 - 2030 година"

26 Юни 2019 | 07:57
0 коментара
Общество

На 27.06.2019г. ще се проведе автопротест срещу приетите „по терлици“ промени в законите, прокарващи идеите на „спряната“ Стратегия за детето. Промените дават безкрайни правомощия на НПО-та за груба намеса в семейните отношения, разкъсване на връзката родител-дете, въвеждане на ранно сексуално образование още от 4-5 годишна възраст, промотиране на джендър идеологии и дори „легално“ извеждане на дете от семействата само по сигнал, дори анонимен. 

На същата дата, в „Парк - хотел Москва същите тези НПО с чуждестранно финансиране ще провеждат поредната си конференция и ще определят бъдещето на децата ни.  

 Ще допуснем ли да решават съдбата на нашите деца? Ще допуснем ли те да определят кое е добро и кое не за тях? Ще допуснем ли да ни бъде отнето правото да бъдем РОДИТЕЛИ?

Да бъдем там, заедно, за децата си! 

Часът е 18.30ч.

Начална точка на автошествието: ЮЗУ "Неофит Рилски"

Маршрут: ЮЗУ "Неофит Рилски"- бул. Димитър Солунски- бул. Пейо Яворов- ул.Симеон Радев- 14ти Полк- ул.Александър Стамболииски- Младежки дом- Джамията- ул.Митрополит Борис- бул.Кирил и методи- бул. Димитър Солунски- ЮЗУ "Неофит Рилски"

Добавете Вашия коментар

TOP