Арестуваха благоевградска кримка за кражба на алкохол в бар “Опера”

03 Април 2020 | 08:36
2 коментара
Криминално

Криминално проявеният благоевградчанин Веселин Стойнев е арестуван след опит за кражба на 8 бутилки с алкохол от затворения бар “Опера”. На 31 март около 00.34 часа той се вмъкнал в сградата на читалището в Благоевград, в която се намира барът, решил да вземе 8 бутилки, съдържащи различни по вид и количество алкохол, но опитът му се оказал неуспешен, тъй като се задействала алармата.

Пристигналите на място охранители го хванали на място и се обадили на полицаите. Веселин Стойнев е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 196 от НК – опит за кражба на бутилките алкохол на обща стойност 132 лв. от владението на Мартин Грънчаров. 38-годишният благоевградчанин се е възползвал от правото си да не дава обяснения.

Вчера прокуратурата внесе искане в Районен съд да му бъде взета мярка за неотклонение “задържане под стража”, понеже съществува реална опасност да се укрие или извърши ново престъпление, тъй като е многократно осъждан за тежки умишлени престъпления и проявява престъпна упоритост. Делото бе разгледано от дежурния съдия Владимир Пензов, който остави Веселин Стойнев под домашен арест.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд.

Добавени коментари

KLETKA NA KRADECA публикува:
03 Април 2020 | 11:54
TAQ UTREPKA PAK LI E NA SVOBODA TA TOZI OT ZATVORA NE TREBE DA IZLIZA
алко алармира публикува:
03 Април 2020 | 11:11
като му се пие в фейса пише на секъде че требе да се пие алкохол какво да прави човека

Добавете Вашия коментар

TOP