Апостолов в Брежани: Желанието ни е всеки човек в община Симитли да се чувства добре и уютно

24 Октомври 2019 | 17:31
0 коментара
Политика

„Всички знаем, че на 27 октомври са изборите. Важни са, защото трябва да изберем състава на Общински съвет. Общински съвет е органът, който гласува политиките на общината. Затова са тук съветниците през последните 4 години и новите в листата. Тук са, за да направим равносметка – какво се случи през последните 4 години, а и преди това и по-важното – да направим план за необходимото, за неотложното за желаното, което да се случи в селото, в града, в общината“, започна разговора в Брежани кметът – Благой Стефанов.

„Знаем, че има проблеми, и нови ще се появяват, но знаете, че своевременно, съобразно приоритетите, правим и невъзможното да ги разрешаваме. Желанието ни е всеки човек в община Симитли да се чувства добре и уютно. Знаете, че не щадим сили, затова разчитаме много на всеки от вас – да ни посочвате проблемите, да си казвате нуждите и да ги решаваме заедно. А това можете да го правите по всяко едно време, не само на такива срещи, защото ние сме винаги около вас. Общинските съветници са хората, от които зависи посоката на развитие на общината. От тях зависи решаването на проблемите на всяко населено място. Затова е важно да гласуваме. Когато всички сме екип – няма невъзможни неща, няма неразрешими проблеми” – каза Апостолов в Брежани.

Въпроси от ежедневието обсъдиха жителите на Брежани с кмета, единствен кандидат за следващ управленски мандат Апостол Апостолов и хората от кандидатската листа за съветници, част от които вече с опит в местния парламент. Основен проблем за хората на Брежани е водопровода. Апосолов обеща, че ще направи всичко, което зависи от него и ако ВиК одобри, водопроводът ще бъде сменен.

Друг въпрос, който вълнуваше жителите бе състоянието на читалището.

„Не успяхме да съберем достатъчно точки по Програма за развитие на селските райони, но това не означава, че се отказваме. Продължаваме да търсим начини да реновираме тази скъпа за хората на Брежани сграда“ – отговори Апостолов.

Срещите продължават. Тази вечер от 18:00 часа кметът и неговата листа са в Крупник.

Добавете Вашия коментар

TOP