Апостол Апостолов се срещна с местните в село Черниче

09 Октомври 2019 | 17:00
0 коментара
Общество

„Ще посетим всяко едно населено място в общината, за да чуем проблемите и желанията на хората.“ – това бяха думите на кмета на Община Симитли – Апостол Апостолов при откриване на предизборната кампания на 27 септември.

Обещаното е в дейтствие!

Първата предизборна среща вече е факт. Снощи в село Черниче, кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов, кметът на Черниче – Георги Стефанов, както и кандидатите за общински съветници от листата на „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с водач – Апостол Апостолов и листата на ПП „ГЕРБ“ с водач – Лиляна Айкова, проведоха среща с живущите на Черниче. На нея бяха коментирани теми, засягащи населението. Всеки имаше възможността да изкаже проблемите си, да получи отговор на въпросите си и лично да се запознае с кандидатите.

„Много е важно да излезем да гласуваме, тъй като трябва да изберем общински съвет, който със своите гласувания решава почти всичко в общината.“ – каза Георги Стефанов при откриването на срещата.

Заедно с Апостол Апостолов и целият му екип беше и народният представител – Стефан Апостолов, който участва в предизборната среща и е готов да отговаря на всеки един въпрос на населението.

Първата среща мина, следва среща на 10-ти октомври / четвъртък / от 18:30 часа в град Симитли, улица „Илинден“, при кръстопътя до цеха. Всеки е добре дошъл, за да зададе своите въпроси и да изкаже своите проблеми.

Добавете Вашия коментар

TOP