Алекс Богданска от Благоевград и Лудия репортер - Даниел Петканов станаха семейство

23 Октомври 2017 | 16:42
0 коментара
Хайлайф

Моделката Алекс Богданска от Благоевград и Лудия репортер - Даниел Петканов официално станаха семейство.

Те се врекоха във вярност до живот в Нови хан в столицата, въпреки отпора, който Алекс Богданска получи от страна родителите си.

Повече от щастливи, влюбените гълъбчета скрепиха любовта си със страстна целувка и си обещаха да бъдат заедно и в добро и в лошо цял живот.

Както писахме, два дни преди сватбата на Богданска и Петканов да стане факт, родителите на булката, Янка и Милан Богдански посякоха мераците на дъщеря им да стане г-жа Петканова.

С разрешението на ВИП Брадър тогава, тя се свърза по телефона с майка си, която обаче за неин ужас и този на половинката й, категорично отказа заедно с баща й да присъстват на сватбата на щерчето си.

„С баща ти и двамата отказваме да дойдем. Извинявай, че ще го чуеш от мен! Но знаеш моето мнение по този въпрос. Ти влезе с едни думи, казваше ми едно, но не мисля, че това е действието, което трябва да направиш. Излезте от Къщата, поживейте и тогава решете това нещо. Това е толкова сериозно, че аз не знам как вие го решихте толкова лековерно", нареди щерка си родителката.

„Ти осъзнаваш ли миналогодишния ужас, през който мина?! Сложили сте там розовите очила, но това е постъпка на 12-годишна тийнейджърка. Изглеждаш малко като лапни шаранче! Това, което искаш да направиш е лъжа, маме!", допълни жената от другата страна на телефонната слушалка и тотално срина кандидат-госпожа Петканова. 

Добавете Вашия коментар

TOP