Ахмед Башев: Капитанова строи ненужен хотел за 800 000 лв., а няма 20 000 лв. за път

27 Септември 2018 | 09:28
0 коментара
Бизнес

Никога и по никакъв начин не съм говорил с ГЕРБ. Така бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев отговори на обвиненията на настоящия кмет Минка Капитанова, че преговаря с ГЕРБ.

Той все пак направи уговорката, че ако интересите на хората налагат, ще разговаря и с ГЕРБ. „Аз съм свободен гражданин, политик, мога да разговарям с когото си искам, но до момента не съм разговарял под никаква форма с никого от ГЕРБ. Винаги с тях сме били опоненти”, посочи Башев.

Никога не сме преговаряли с Ахмед Башев, увери и председателят на местната структура на ГЕРБ Верхат Ислямов, съобщава БиТиВи. „Ние сме били най-острият опонент срещу него. Още повече че сега Минка Капитанова и г-н Башев са от една и съща партия – ДПС”, каза Ислямов. Той допълни, че ГЕРБ са оттеглили доверието си от Капитанова, защото по думите му тя е променила вота на избирателите.

По повод опасния път от Рибново до Осеново, за който са похарчени 16 милиона лева и вече девета година функционира незаконно, Ахмед Башев изтъкна, че Капитанова не е вложила и един лев в него.

„Строи никому ненужен общински хотел за 800 000 лв. бюджетни пари в Огняново и е напът да започне преговори за неговото приватизиране. А няма 20 000 лв. да даде за този път, за да бъде поддържан”, отбеляза Башев.

Добавете Вашия коментар

TOP