8 години затвор за изверг, пребил жестоко и изнасилил момиче

28 Април 2020 | 17:54
0 коментара
Криминално

Окончателна присъда от 8 години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим получи мъж, пребил и изнасилил непълнолетно момиче. На последна инстанция съдът увеличи наказанието с две години, при първоначално присъдени 6.

Осъденият се съвкупил с момиче, ненавършило осемнадесет години, като го принудил към това със сила. Мъжът нанесъл на пострадалата удари с юмруци в лицето и главата, с което ѝ причинил кръвонасядане и охлузване с медицински данни за мозъчно сътресение.

Освен това, насилникът осъществил с нея действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като ѝ нанесъл и побой, с цел да сломи съпротивата ѝ.

Престъплението е извършено в село Хайредин през лятото на 2018 г. Това осъденият Е.Д. отправил закани с убийство към непълнолетната с думите: „Ти сега ще умреш тука, като куче“.

В продължение на два часа и половина той нанасял на пострадалото момиче жесток побой, като я удрял с юмруци в областта на лицето, главата и тялото.

Осъденият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм към непълнолетната, като натискал главата ѝ в тоалетна чиния. В резултат на действията му, детето получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в различни части на тялото и главата. Осъдителната присъда е влязла в законна сила и не подлежи на обжалване.

Vesti.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP