7 Дни Банско: Тома Томов се уплаши да дойде в Банско, където има жертви на баща му

12 Март 2017 | 18:55
20 коментара
Общество

Водачът на листата на коалиция „БСП за България” Тома Томов очевидно го е страх от Банско! Синът на бившия ръководител на фабриката за смърт в Белене беше на предизобрна обиколка в региона, но точно в курорт №1 кракът му не стъпи, съобщава 7 Дни Банско.

Томов бе съпровождан от Николай Дундалов, Костадин Дурчов и Мартин Бориков, кандидати за народни представители, и се срещна с жители на община Разлог. Посетиха музея на Никола Парапунов в гр. Разлог, срещнаха се с хотелиери в хотел Римска баня, където се коментираха проблемите на туризма и възможността за развитието на общините Банско и Разлог като уникална дестинация, съчетание между планина и минерални извори. Посетиха цех за производство в с. Баня.

Социалистите проведоха срещи и в с. Елешница и гр. Якоруда, където в обръщението си към избирателите Костадин Дурчов заяви, че всички трябва да се обединим и вървим ръка за ръка за развитието на туризма – ски писти, минерални извори, голф игрища, уникална даденост, с която ни е дарила природата.

До Банско обаче така и не стигнаха, защото социалистите от курортното градче не долюбват общинският председател на столетницата К. Дурчов.

Добавени коментари

Банско публикува:
13 Март 2017 | 17:32
Дурчовия,много се уплаши от ГЕРБ!Можеш само да дишаш прахта на Мацурев!Той е сред хората и го уважават,а теб понеже никой не те иска се криеш като щраус!ти си една смешка.
Кременеца публикува:
13 Март 2017 | 13:55
Разбрах че други ден ще идваш в нащо село е ще ти покажем на какво се казва народна "любов"
Места публикува:
13 Март 2017 | 13:24
Що не дойдеш в Места бе или знаеш че тука нема кой да те посрещне и само че се орезилиш и подминаваш като малка гара.Ела тука на центъра с Тома Томов та да му кажем що за влечуго си и да му кажем как се молеше като кандидат кмет за малко гласчета и сега се молиш ама нема да те огрее а заради тебе и бсп нема да имат гласове.пълен провал си
Циганина Д. публикува:
13 Март 2017 | 12:02
Някой да каже на Тома Томов,кой е Дурчовия-придворна дама на ГЕРБ,една патерица.Той му носи само негатив,заради него няма да гласуват за БСП в община Банско.Дине,ле Дине мислехме,че имаш малко самоуважение,а ти си една подла твар,която само използва партията за тръмплин.А" сино ти" с тоя перчем и с това самочувсвие само ти вреди.А между другото къде е кралицата на цирка-женка ти?Да не те заряза?Явно и тя разбра,че теб само за пари може да те ползва.
Добринище публикува:
13 Март 2017 | 11:12
И 200 гласа са му много.От Добринище ще има само няколко платени,ние,както и миналия път сме за друг.
Елена публикува:
13 Март 2017 | 11:10
Дуро-к*ро,колкото и да върти по къщите и по селата ще получи 200 гласа и то от циганските секции дето дава пари и му помага снахата и свато му.Даже е питал и искал да купува и секционни комисии,за да драскат преференции за него.Това и на пррдишни избори го пробва.Дано вече разберат, че с него БСП само губи в общината.
Любен СТЕФАНОВ публикува:
13 Март 2017 | 10:38
Iz politicheskiq dnevnik na drugarq durchov-v nachaloto na predizbornata kampaniq trqbva deto se vika ot kachta na kachta I ot vrata na vrata da minen(nichto podobno),a sled izborite tolkova mnogo napravihme I taka se razdadohme no uvi silite ni stignaha samo do tezi 200-300 glasa! Tova veche sle go sluchali poslednite 4-5 godini!
Кремен публикува:
13 Март 2017 | 08:44
Циганина Дури всички го знаят,само той се мисли за много велик,а колко шамари му удариха на избори в Банско.И той път ще го смачкат като хлебарка.Друсай си циганчето и не се занимавай вече с политика.А оня паун Ване е като Азис.За подигравка сте на цело село.
DOBRINI6TE публикува:
13 Март 2017 | 08:31
NE SE E OPLA6IL A NEMA S KOI DA GO SRESHNE DINE V BANSKO BSP E KUHA STRUKTURA TUK SI4KO E EDIN GOLEM BALON I TOVA GO ZNAE NE SAMO KORNELIQ I MAQ MANOLOVA
за Банско публикува:
12 Март 2017 | 22:51
Дуримекса,цигански свате къде си тръгнал депутатин да ставаш и циганските гласове нема а ти помогнаа а сино ти тоя зализан перчем е като папагал повтара тати че спечели ама течу ти спечели ле си има циганска снаа и внучка.Жена ти си знае най-добре бега за да не ви гледа резила на теб и на синчето.ти расипа бспто в Банско и след тия избори вземи та се маани вече от градо срам и позор си ти за Банско
ГРОБАДЖИЯ публикува:
12 Март 2017 | 22:44
Не го искаа гербаджиите, които обаче са на изчезване
МАРИЯ публикува:
12 Март 2017 | 22:29
В Банско никой го нече ама сват му циганино е обещал гласове от Симитли. Дине да ти се пикам на парите синоти Ване се ожени за циганка от Симитли не те ле срам бре Дине омеша се бре Дине са напуни кащата с акрубате ай лека и мека циганска.
ГЕРБ публикува:
12 Март 2017 | 22:23
Дюрекса(Дуримекса) че излара гласове колкото да се гръмне.Че гласуваа двете му секретарки,Колчагата и любовника му.Щото женичката му я хвана срам от него и се потопи по столицата.
Воля публикува:
12 Март 2017 | 22:01
И Владо Колчегов и Дине Дуримексо готвят як капан на изборите за Икономовото мечере.
Сила публикува:
12 Март 2017 | 21:53
Колчаговия ще отвее гербаджиите. Икономовото ДДС разбойниче предстои да се срещне с действителността на тези избори.Марешки от ден на ден печели все повече гербаджийски гласове.За Мацуревия парашутист ще гласуват само жена му и общинските подлоги на Георги Икономов-Мунтофонеца.
Сашко М. публикува:
12 Март 2017 | 21:45
Коце Д. ,мене само ме е яд ,че ти че станеш депутат, а не я! Шо билбордове и плакати наприйме и па немам шанс. Като зам. кмет съм провал, като канидат-депутат съм провал, че зема да си тура въжето...
Коце Д. публикува:
12 Март 2017 | 21:04
Стига сте писали глупости по мой адрес.Жена ми е в София,защото там учи по малкият ми син и то в елитно училище,за което може само да си мечтаете.Секретарките ми са зам.председатели,защото мога да разчитам на тях за всичко,а и ми знаят всички далавери.И пари не съм взимал от никой,за да говоря по предизборни срещи,всичко правя в името на постовете.Така ме е научил видният благоевградски политик Емил Костадинов,а между другото той много ми харесва лакираните нокти.
Банскалия публикува:
12 Март 2017 | 20:44
Коце лакирания нокът може само да мечтае да гласуват за него съсипа ни партията г Банско той и затова не води никой на събрание,освен служителите му други няма.Едната секретарка е и зам.председател на организацията,другата и тя.А той чака гласове-идиот
Дуримек публикува:
12 Март 2017 | 20:38
Изказал се хахаха и колко пари е потърсил за трите приказки на кръс той освен да лапа друго не може.
Ване от Банско публикува:
12 Март 2017 | 20:34
Тоа Коцьо да земе да се скрие.В Банско никой го нече тя и жена му го заряза и си вее фустата по София.в Банско нема никой да гласува за него и затава търчи като пале по другите общини ама и там го знаяа каква подла маймуна е.той си върти далаверите с Колчагов и там си го сметаа за гербаджия а комуната още го търпи...заради тая подлога изкарват по 400-500 гласа а се като е за него и толкова нема да има

Добавете Вашия коментар

TOP