5 000 лв. за свободата на Георги Попстоянов, помлел трима младежи на тротоар в Петрич

02 Октомври 2018 | 16:01
4 коментара
Криминално

Петричанинът Георги Попстоянов, който помете трима младежи на тротоара в южния град, излиза на свобода срещу 5000 лева гаранция. Това е постановлението на съдия Красимир Аршинков от Окръжен съд Благовеград.

Магистратите измениха мярката “задържане под стража” на Попстоянов в по-лека с мотив, че по закон след две седмици изтича максималният срок за задържане за такова престъпление, а именно ПТП по непредпазливост с настъпили телесни повреди. 

Както писахме, през август месец тази година 18-годишният младеж с книжка от 1 месец помете тийнейджърите, чакащи под навеса на заведение в Петрич. Младежът е изтървал управлението на автомобила си и се е врязал в заведението.

Тийнейджърите се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

Добавени коментари

Kikata публикува:
03 Октомври 2018 | 09:10
Ne vie sram 5000lv vie ste nenotmalnici be kak mojete..Dano na vas bi se sluchi
Dobre che ne ste sudii публикува:
02 Октомври 2018 | 22:53
^^^ Целта на съда не е да бъде отмъстител, знам че съм в бг и тук рационалната мисъл не ви върви мн мн., но е крайно време да разберете, че закона наказва с цел попраква на нарушителя. Сигурен съм, че момчето си е взело поука, а книжка мисля, че скоро време няма да види.
Jjsjs публикува:
02 Октомври 2018 | 21:16
Tva e bg nqm dumi prosto
Xmlw публикува:
02 Октомври 2018 | 21:10
значи 5000 лв това ли е живота на 3те деца които тоя урод осакати и остави 3 деца без мечти а хилядите сълзи на роднини близки за тях ? това ли е България това ли ни е системата да осакатиш 3 невинни деца които са се криели от дъжда и кво правят сега ? а техните права техните амбиции къде отиват КЪДЕ?? за да може тоя пишлигар да се прави на тузар та той на нищо не прилича това гнусно същество нямам думи направо

Добавете Вашия коментар

TOP