4000 лева събраха на благотворителния коледен турнир в Благоевград

18 Декември 2017 | 17:39
0 коментара
Общество

Над 4 хил. лева бяха събрани по време на Първи турнир по мини- футбол в Благоевград

4 033,46 лева са събраните средства по време на благотворителен турнир по мини-футбол, който се проведе този уикенд. С тях ще бъдат подпомогнати Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания. Инициативата, която се провежда за първи път, се организира от Българска фентъзи футбол асоциация и Община Благоевград.

  В благотворителния турнир по мини-футбол се включиха общо 12 отбора. В инициативата участваха бивши и настоящи футболисти, минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград, София и региона.  

 

Във финалната среща отборът на Иван Цветков разгроми Ел Класико със 6:0. На трето място е отбор Камилата, а на четвърто е Сборная. Голмайстор на турнира с 9 гола е Кирил Домозетски от отбора на Иван Цветков, най-добър футболист на проявата е Мартин Иванов от Сборная, а най-добър вратар е Станислав Карадалиев от Ел Класико.

В различните отбори личаха имената на Георги Даскалов, Петър Златинов, Иван Цветков, Петър Занев, Димитър Коемджиев, Станислав Бачев, Иво Тренчев, Емил Равначки, Антон Костадинов,Димитър Петков, Венци Бенгюзов, Юлиан Попев, Кристиян Малинов и много други.

Добавете Вашия коментар

TOP