2 г. след сватбата фолкпевицата от Банско Ирена и съпругът й Александър пуснаха новата балада „Обещание“

09 Февруари 2019 | 08:49
0 коментара
Общество

След дълга творческа пауза фолкпевците Ирена и Александър се върнаха на музикалния небосклон с новата си балада „Обещание“, която били подготвили за сватбата си преди 2 г., но не успели да я пуснат.

Песента им излиза едва сега, след като семейството напусна „Ара мюзик”.

„Текстът на песента е уникален и това е може би най-истинският текст, който сме изпели досега и най-много се доближава до нас и нашия живот в реалността”, споделя Ирена, която е от Банско, и допълва: „Не сме в „Ара мюзик” от почти половин година. В добри взаимоотношения сме, но просто там нещата не се получаваха. Явно сме имали различно виждане, гледали сме в различна посока. Сега ще се самопродуцираме и  баладата „Обещание“ е първият ни проект. Тази балада е много специална за нас. Беше направена преди две години и искахме да я пуснем за сватбата ни, защото посланието е  към влюбените – за истинската любов, за любовта, която не умира. Поради независещи от нас обстоятелства това не стана. Всичко в песента – музиката, текстът, видеоклипът, е наша идея. За първи път се чувстваме свободни да изразим нашето виждане за целия музикален проект. Радваме се, че песента се харесва страшно много. Благодарни сме на Бог, че сме живи и здрави, имаме прекрасно семейство, уникално детенце и подкрепата на близките ни”, разказа младата певица.

Клипът на песента е заснет на кариера край Перник. За целия екип е било истинско преживяване, което не е било лишено от екстремни и непредвидени ситуации.

„Още когато отидохме, ни преместиха, защото на мястото, където трябваше да снимаме, имаше взривове и не беше безопасно. Имахме също така интересни сцени с копието. Беше доста трудно да тичам към Александър и да не се пробода. Имаше си екстремни ситуации, а и непредвидени също. Изгарянето на пианото беше сред тях. Нямахме намерение да изгори изцяло, но то се разпали бързо и в крайна сметка го оставихме да изгори. Използвахме ситуацията, за да направим още по-драматични кадри. Идеята на видеоклипа е да изпратим на хората послание за силната, за безграничната любов. Затова направихме и сцената, в която, когато виждам Александър прободен да върви към мен, без да мисля, се затичвам към него и аз се пробождам“, разказа още Ирена.

Тя сключи брак с Александър през лятото на 2016 година, а сватбата им бе най-чаканото светско събитие в Банско. В края на 2017 година се появи и първородният им син Боби, за когото Ирена и Александър споделят, че е най- голямото щастие и смисълът на живота им и се радват на всеки миг с него.

     ЯНА ЙОРДАНОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP