12 топ тенденции в прическите за пролет/лято 2018

27 Март 2018 | 01:39
0 коментара
Любопитно

За да сте в крак с модата в прическите, не е необходимо да правите генерални промени с визията си като подстригване и боядисване. Достатъчно е да оформите косата си по актуален начин, съобщава Edna.bg.

Ако все пак решите да се преобразите напълно, може да се боядисате в някой от актуалните цветове за сезона – маслено русо или лешник, както и по-атрактивните огнено омбре или тъмно лилаво.

 

г
Снимка:

 

На по-смелите дами, които търсят пълна промяна, препоръчвам да заложат на момчешко късо, елегантен боб или асиметричен бретон. Всички, които харесват дългите си коси, може да ги оформят според тенденциите и да се радват на разнообразна визия всеки ден.

XXL дължината е водещ тренд за сезона, както и къдриците. Мокрият ефект и кичурите пред лицето също са много актуални. Ако харесвате косата си прибрана или просто за разнообразие, заложете на плитки или обвита опашка.

 

г
Снимка:

 

Почитателките на аксесоарите са облагодетелствани. Толкова много фиби, шноли, ленти за коса, цветя и всякакви дреболии не е имало никога сред топ трендовете.

г

Добавете Вашия коментар

TOP