„Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” ООД на бизнесмените П. Байкушев и В. Чорбаджийски напъва да строи Център за настаняване от семеен тип за деца в Дупница

12 Април 2018 | 15:10
0 коментара
Бизнес

Благоевградската фирма „Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” ООД на бизнесмените Петър Байкушев и Васил Чорбаджийски е сред мераклиите да строи Център за настаняване от семеен тип за деца по проект на община Дупница

В надпреварата участват общо три фирми.

Вчера, в открито заседание комисия с председател зам.-кметът на общината Красимир Георгиев отвори документите на кандидатите – “КНД – Консулт” ООД-Дупница, “Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” ООД-Благоевград и „Меридиан” ЕООД-Дупница.

„КНД – Консулт” ООД-Дупница е регистрирана в Дупница с управител Валентин Караилиев и съдружници Мариана Николова и Диана Караилиева, „Меридиан” ЕООД-Дупница е на Илиян Миланов, благоевградската “Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” е с управители Петър Байкушев и Васил Чорбаджийски.

В капитала на фирмата те участват с дялове от 1 249 300 лв.

Прогнозната стойност за изграждането е 292 000 лева без ДДС. Центърът ще бъде изграден в близост до действащия сега „Надежда“ в района на бившите казарми, където е заложено да бъде изградено и преходното жилище отново по проект на общината, за да бъде обособен „социален район“.

След като направи проверка на документите и тяхната редовност, комисията ще насрочи свое второ открито заседание, на което да отвори ценовите оферти.

 

Добавете Вашия коментар

TOP