26 007 домакинства подсигурени от ЮЗДП с дърва за огрев

27 Ноември 2017 | 16:59
3 коментара
Общество

Общо 26 007 домакинства в областите Благоевград, Кюстендил, Перник, Софийска и Пазарджишка са закупили дърва за огрев от държавните горски и ловни стопанства в обхвата на Югозападното държавно предприятие, сочи справка към 24 ноември.

Над 197 300 пространствени кубически метра дърва са предоставени чрез директни продажби на физически лица. За сравнение към края на ноември 2016 г.  реализираните количества са в размер на 188 838 пр. куб. метра, които са закупени от 24 221 домакинства. 

Над 15 000 пространствени куб. метра дърва е предоставило на местното население в общините Гоце Делчев и Хаджидимово до момента „ДГС Гоце Делчев”. В ход е осигуряването на дърва за служители в системата на горите.

Благодарствено писмо от кмета на село Брезница Иса Сакали за добрата организация при осигуряване на местното население с дърва за огрев получиха в ЮЗДП. В него, кметът на най-голямото село в община Гоце Делчев с 860 домакинства и 20 предприятия от леката индустрия благодари за съвместната работа на директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов и на „ДГС Гоце Делчев” инж. Манол Козелов. В поредица от няколко години това е най-добре организираната и проведена кампания, категоричен е управникът.

Добавени коментари

28 до агент козел публикува:
28 Ноември 2017 | 10:20
Г-н Козел, явно сте много неграмотен в писането.Не само неграмотен, но и злобен. За един кмет много е важно жителите от населеното място / на което той кметува /да бъдат осигурени с дърва, а това не може да стане , ако директора на ДГС не си върши работата. Какво толкова е написал кмета? Редно е,г-н Козел,когато директора си върши съвестно работата,а в същото време работата и на кмета върви, какво по-хубаво от това! Редно е кмета да благодари! Така постъпват възпитаните хора в цивилизования свят. А може би Вие,г-н Козел,сте много далеч от този свят? Няма да е зле да отворите един учебник по етика!
Azis публикува:
28 Ноември 2017 | 08:35
Ne be te sa ot povredena ot kuroiadi darvesina i horata sa gi platili na 1 lev bez dds kakto uzdp proklamira
Агент козел публикува:
27 Ноември 2017 | 22:44
Пак ченгеджийски номера с това благодарствени писмо на коалицията Бсп-Дпс. Селския кмет е доволен че дървата тази година са.....най-дървени и в тоя ред на мисли оставете комуниста козел директор че иначе няма да изгрее слънцето

Добавете Вашия коментар

TOP