(ВИДЕО) bTV направи на "мармалад" бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов! Влезе в топ 10 на най-гледаните видеа

26 Януари 2020 | 08:24
7 коментара
Любопитно

Водещата категорична: Ако Камбитов и компания да си бяха отишли на концерт на Веско Маринов като нормални гербаджии, това нямаше да им се случи.

Предаването Мармалад на bTV показа 10-те видеа които счупиха социалните мрежи.

Водещата Мария Силвестър се забавляваше с най-гледаните, споделяни и лайквани видеа.
Ще ви покажа едно видео което струва точно 50 лв и една кметска глава.
Кмета на Благоевград Атанас Камбитов и видеото което го спъна за втори мандат, което попада в топ 10. Моделката  Глория Петкова пък възкликна „аууу той е с пурата и с парите в шапката“.
Според запознати именно това видео е причината и за загубата на техният кандидат на местните избори. След като тази нощна забава става публично достояние , доверието към досегашният кмет се срива с цели 15% . Интересна е и песента на която се забавлява политическият ни елит. За крадец не ставаш сине , ти си будала. Е, Атанас Камбитов май излезе най-големият будала в тази ситуация и сега вече не става нито за крадец, нито за кмет.Ние му лепим още една петдесетолевка на челото заради кръшните танци и му препоръчваме следващият път за по сигурно да отиде на пиано бар.

На видеото се вижда как Камбитов мята кючек с пура в уста заедно с евродепутата Андрей Новаков, в кадър влиза и техният началник Цветан Цветанов. Вижте и чуйте още във видеото.

 

 

Добавени коментари

Афдагдгй публикува:
27 Януари 2020 | 00:27
И на пиано бар е същият сельо с г-жа Шопова
Село публикува:
26 Януари 2020 | 18:19
Най-селския сайт , подлоги на пияния томчо...
Моля,моля! публикува:
26 Януари 2020 | 15:32
Към Тенио и Силви:Когато народът погледне и види истината такава,каквато е - не е редно да го правим "прост,неблагодарен и завистлив",защото именно този народ ги избира. А на клипът нито му е минала модата,нито някой се е насрал. Все пак има някакви норми.Ние с вас може да си го позволим,но хора от това "ниво",за което самите те претендират...?! Моля,моля!
Силви публикува:
26 Януари 2020 | 12:40
Народа е прост , неблагодарни и завистлив .Камбитов направи много за града. Никой освен Причкапов не е допринесал толкова много за Благоевград. А пък с този клип се насрахте. Всеки има право да те весели.Нали сме свободата демократична страна .
Мите публикува:
26 Януари 2020 | 12:13
Какво пък, човекът си празнува. Личен празник. А песента не е на място. Хем не е будала, хем си е крадец на 80 милиона
Tenio публикува:
26 Януари 2020 | 12:11
Вече не сте интересни с това клипче,мина му модата
Много ясно публикува:
26 Януари 2020 | 10:33
"Шило в торба не седи!". То все някога ще се покаже от някъде. Е на - показа се.И ще продължи още да се показва.Кой знае още какви ги е "сготвил"?!

Добавете Вашия коментар

TOP