В мрежата се появи ново пророчество на Ванга за наследника на Путин

26 Юли 2022 | 14:08
0 коментара
Любопитно
В мрежата се появи ново пророчество на Ванга за наследника на Путин

Измина повече от четвърт век от смъртта на известната българска предсказателка Ванга, но специалистите все още се опитват да разгадаят нейните пророчества.

В този труден период, на фона на войната в Украйна и силния натиск на Запада върху Русия в мрежата се появи нейното ново пророчество. Това разказа Жени Костадинова, съобщи Topnews.

Жената обясни, че приживе гадателката е описала военния период, който много прилича на днешната действителност. Според Ванга този период ще се проточи няколко години.

И само шест години по-късно, както се казва в пророчеството, в света ще настъпят глобални промени, които пряко ще засегнат Руската федерация.

„След шест години светът ще се промени. Старите лидери ще напуснат политическата сцена, ще бъдат заменени от нови. В Русия ще се появи нов човек “, каза Ванга.

Сбъдва ли се съдбовно пророчество на Ванга за Украйна?

Експертите разтълкуваха тези думи на българската гадателка като появата на наследник на руския президент Владимир Путин.

По-специално сръбският пророк Митар Тарабич вярва, че смяната на властта в Русия ще се извърши след шест години. Той дори уточни, че новият лидер на Русия с „буйни къдрици“ ще бъде на 40 години и се казва Михаил.

Въпреки това, все още е трудно да се каже коя от политическите фигури в Русия отговаря на това описание в пророчеството. Явно това ще се разбере едва след няколко години.

Преди това друга гадателка и екстрасенс Джуна нарече 2022 г. съдбоносна, в която ще дойде време за „плащане на сметките“.

Трябва да се отбележи, че експертите забелязаха, че тази година пророчествата на Ванга за Европа и съдбата на нейните жители започнаха да се сбъдват. И така, Ванга предсказва силна суша, глад и катаклизми в Европа през 2022 г.

Това вече се потвърждава в Обединеното кралство, където сега се регистрира рекордно повишаване на температурата, което в крайна сметка може да доведе до суша. Което от своя страна заплашва с хранителна и финансова криза. Това ще бъде сериозно изпитание не само за Великобритания, но и за целия свят.

Добавете Вашия коментар

TOP