В Деня на Народните будители г-жа Христина Манова, директор на Исторически музей-Разлог, получи национално отличие за „Музейна образователна дейност“ 2022 г.

02 Ноември 2022 | 19:59
3 коментара
Общество
В Деня на Народните будители г-жа Христина Манова, директор на Исторически музей-Разлог, получи национално отличие за  Музейна образователна дейност  2022 г.

В Деня на Народните будители г-жа Христина Манова, директор на Исторически музей-Разлог, получи национално отличие за „Музейна образователна дейност“ 2022 г., учредено от Министерството на културата по силата на споразумение с Министерството на образованието и науката.
На официална церемония в Галерия “Средец” на Министерство на културата, г-жа Манова бе наградена от зам.- министъра на Културата доц. Пламен Славов, за принос в популяризирането на културното наследство и изкуствата чрез създаване и въвеждане на музейни образователни програми.
 “Напълно заслуженото отличие, връчено на г-жа Манова, е повод за гордост за Община Разлог, за град Разлог и за цялата община. Поздравявам целия екип на Исторически музей- Разлог за отдадеността, трудолюбието и целеустремеността. Неуморните усилия на всички музейни уредници, направиха културната институция едно от най- посещаваните места в града. Горди сме, че г-жа Манова и нейният екип работят за запазване и предаване на историята и развитие на туризма в Разлог.“, поздрави инж. Гърменов, кмет на община Разлог.

В Деня на Народните будители г-жа Христина Манова, директор на Исторически музей-Разлог, получи национално отличие за  Музейна образователна дейност  2022 г.

Добавени коментари

Лека нощ! публикува:
03 Ноември 2022 | 02:18
Безскруполна жалка крадлива сган, не признаваща ни майка, ни баща, ни род, ни родина. За вас е запазен деветия кръг на ада, смейте се сега, който се смее последен... Нали знаете!?
Майка България! публикува:
03 Ноември 2022 | 02:06
Ширете се докато е годлевския тиквеник е главен прокурор, сичко си е до време! Вас си ве чека!
Лондон публикува:
03 Ноември 2022 | 01:39
Джуровия крадец кога ще пощади народа от грозната си мутра, ясно ни е какави са му намеренията, само че наяма да стане... освен ако ДУДИ ИНЖЕНЕРИНГ НЕ СТАНЕ 8000 души персонал, или чичо ти любен не извади баре три сака по 600 000 иляди в офисо на ГРАБ в Банско. То като се замислиш за таквия крадци като вас... смешни пари. Не се ле наяде гнусна мутро, не ти ле писна, колко още искаш, колко ресто има да вращаш да го соберем от хората и да се отървем от тебе?

Добавете Вашия коментар

TOP