Трагедия: Семейство катастрофира в Турция, жена загина на място

18 юни 2022 | 15:33
0 коментара
Трагедия: Семейство катастрофира в Турция, жена загина на място

Българско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя, в резултат на това една от пътничката е загинала на място, информира информационната агенция ДХА, цитирана от HABERBG.NET.

При загуба на контрола водачът на автомобила се преобърнал в резултат на това, 67-годишната Таня Нинкова Парашкевова загива на място, а шофьорa и другите двама пътници са пострадали тежко и са настанени в болница.

По предварителна информация водачът на плевенската регистрация на автомобила Петър Петров (35) загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанцията край града. Таня Нинкова Парашевова, която заседна в преобърналата се кола, загива на място, а шофьорът Петър Иванов Петров, заедно със съпругата му Надежда Николаева Петрова (38) и дъщерята им К.П. (10) са ранени.

На мястото на произшествието веднага са изпратени екипи на спешна помощ, полицаи и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за кратко време, откарали пострадалите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя Евлия Челеби.

Трупът на загиналата при катастрофата е откарана в моргата на болницата след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от катастрофата, допълва ДХА.

Семейството отпътували за Афионкарахисар на почивка, а починалата жена се занимавала с бизнес в Плевен.


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?