Талантливите деца от ДЮФА „ПИРИНСКА КИТКА” отново сътвориха уникално представление

16 май 2022 | 11:49
0 коментара
Талантливите деца от ДЮФА „ПИРИНСКА КИТКА” отново сътвориха уникално представление

На пл.”Народни будители” танцьорите, певците и музикантите от Детско юношески фолклорен ансамбъл „Пиринска китка” към ЦПЛР-Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград представиха пред своите родители и гости букет от песни и танци в областта на българския фолклор.

В рамките на един час на импровизираната сцена се изявиха над 120 възпитаници от школата. Певците от школата за народно пеене и автентичен фолклор с ръководители Димана и Боян Боянови в съпровод с оркестъра с майсторските си изпълнения плениха многобройната публика.

На сцената се изявиха и най-малките танцьори от фолклорния ансамбъл с танци от богатия български фолклор.

Положителните емоции които създадоха децата от ДЮФА „Пиринска китка”, доброто настроение и възхищение към тях от любимата публика са доказателство за упоритият им труд през годините.

Възпитаниците на ДЮФА „Пиринска китка ”са гордост със спечелените награди и призови места от участието им в конкурси и фестивали за техните ръководители-Лилян Данчев, Васил Георгиев, Рилка Георгиева, Арсо Казалиев и Мирослав Стефанов!

Талантливите деца от ДЮФА „ПИРИНСКА КИТКА” отново сътвориха уникално представление снимка 1Талантливите деца от ДЮФА „ПИРИНСКА КИТКА” отново сътвориха уникално представление снимка 2

Добавете Вашия коментар!