Радослав Митревски е новият старши треньор на ФК „Пирин“ – Благоевград

10 януари 2022 | 15:06
0 коментара
Радослав Митревски е новият старши треньор на ФК „Пирин“ – Благоевград

Петър Карачоров поема ръководния процес в Детско-юношеската школа на орлетата.

Двамата бяха официално представени, по време на пресконференция, от кмета на Благоевград Илко Стоянов и Таско Тасков, изпълнителен директор на благоевградския футболен отбор. 

По време на срещата беше презентиран и новият спонсор на ФК „Пирин“.„Радвам се, че в тези тежки времена успяваме да разширим партньорствата и да работим за един добър продукт, който искаме да постигнем всички. Смятам, че марката „Пирин“ е наистина една добра основа, чрез която да покажем как можем да вървим напред. Това е възможно заради съвместните усилия на Общината, на спортния отбор, на инвеститорите. Ключовата дума за развитието на ФК „Пирин“ се нарича партньорство. Смятам, че този клуб трябва да запази зеленото си сърце, но и трябва да бъде отправна точка за футболистите, които искат и могат да се реализират на европейско и национално ниво. Трябва да намерим баланса, така че „Пирин“ да постига своите успехи и същевременно да бъде една платформа за реализация на спортистите на най-високо ниво“, коментира кметът на Благоевград.Изпълнителният директор на ФК „Пирин Таско Тасков благодари на Илко Стоянов за усилията на Общината, които полага, за да може футболният клуб да се развива.

На стадион „Христо Ботев“ в Благоевград беше отслужен и водосвет за здраве, след което орлетата направиха и първата си тренировка за сезона.


Добавете Вашия коментар!