Пет ретроградни планети – правим равносметки и подобряваме

29 август 2021 | 13:49
0 коментара
Пет ретроградни планети – правим равносметки и подобряваме

„Финалът на годината е свързан с ретроградности. Това са явления, които са нормални за всяка планета. В момента имаме пет ретроградни планети. В случая на нас ни е изключително сложно, защото ретроградността изисква равносметка. Нещо ни кара да минаваме отново и отново през едни и същи процеси”.

Tова обясни пред Нова телевизия астрологът Мария Василева.

В момента сме във фазата на ретроградния Уран. „Планетата носи промяната, тя е революцията, будността. Има хора, на които промяната им е трудна и не им харесва.  Не могат обаче да я спрат. Най-засегнати са фиксираните знаци – телец, скорпион, лъв и водолей. При телец и скорпион се усеща най-силна”, посочи астроложката.

Уран е свободата и бунтът във всеки един човек, а телецът е земен знак и се случва трудно. Но ще се стигне до модернизация във всички структури.

През октомври повечето планети спират своята ретроградност. Дотогава ще ни е трудно. Но е време за решения и смели ходове. Трябва да знаем какво ще посеем, за да знаем и какво ще жънем, коментира Мария Василева.

Ретроградностите ни дават шанс да направим нещо и да го подобрим. Важното е да се обръщаме към себе си, да търсим грешки в миналото си и да ги поправяме.

До края на годината ще има още доста периоди, в които свободата ще се взима и ще се дава, защото Уран и Сатурн са в сблъсък, посочи още астроложката.


Добавете Вашия коментар!