Община Разлог с първи номинации за “Спортист на годината” 2023

21 Ноември 2023 | 09:20
0 коментара
Общество
Благоевград
Община Разлог с първи номинации за  Спортист на годината” 2023
За втора поредна година Община Разлог отдава заслужената признателност и почит към състезатели, треньори и спортисти, с постигнати успехи и заслуги за развитието на спорта в общината през 2023-та година.

През изминалите дни, Община Разлог получи и първите номинации от спортни клубове, сред които попаднаха успехите през настоящата година на Йоана Вълканова. Тази есен Йоана Вълканова стана Балкански шампион в категория „кадети“, по време на първенството по планинско колоездене в румънския град Къмпулунг.
С участието си на редица национални и международни първенства, Вълканова е сред номинираните състезатели в категория „Спортист на годината на община Разлог за 2023“.

Повече за успехите на 16-годишната надежда може да откриете в прикаченото видео на БНТ-Благоевград.

 И през 2023-та година Община Разлог ще отличи спортните клубове, участвали активно в масови спортни мероприятия, организирани от Община Разлог, както и спортни деятели, със заслуги за развитието на спорта на територията на общината.

В същата категория спортните клубове имат възможност да предложат за номинация и свои бивши атлети – като мотивират предложението си и приложат кратка биографична справка и състезателен резултат през настоящата година.

След изтичане крайния срок на номинациите, треньори на спортни клубове от община Разлог, компетентна комисия от Община Разлог и спортни журналисти ще определят, чрез гласуване, победители в различните категории.

Официалната церемония по награждаване “Спортист на годината” ще се проведе в зала “Септември” – гр. Разлог на 18. декември 2023 година (понделник) от 18:30 часа.

Регламент и Номинационна бланка може да откриете в сайта на Община Разлог –

Добавете Вашия коментар

TOP