МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

05 август 2022 | 10:32
0 коментара
МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН  ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ

ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОДМВР – БЛАГОЕВГРАД

 

 

  1. Около 23:00 часа на 04.08.2022 г. в района на ул. „Батак“ в гр. Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан 39-годишен мъж от града. При извършената му проверка, у него са открити три полиетиленови топчета, съдържащи около 0,6 грама наркотично вещество. След направен полеви тест то е реагирало положително на хероин.  За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е бързо производство.

 

  1. На 04.08.2022 г. около 22:50 часа в РУ-Банско е получено съобщение за физическа саморазправа между двама мъже в района на ул. „Кръстьо Асенов“ в гр. Банско. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че след възникнал скандал 30-годишен от гр. Банско е нанесъл побой над 32-годишен негов съгражданин, в резултат на което 32-годишният е получил контузия на главата, фрактура на скула и фрактура на горната челюст. 30-годишният е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

  1. Досъдебно производство е образувано, след като около 19:00 часа на 04.08.2022 г. в РУ-Гоце Делчев е съобщено за това, че в с. Кочан 18-годишен младеж от селото е отправил заплахи към негов връстник от същото село, насочвайки към него газов пистолет без да бъде произведен изстрел. От органите на реда са предприети незабавни действия, в резултат на които е задържано лицето отправило заплахите, а в хода на работата по случая газовия пистолет е открит захвърлен в местност извън селото. От направената справка е установено, че той не е обявен по надлежния ред.

 

  1. В следобедните часове на 04.08.2022 г. в 01 РУ-Благоевград е получен сигнал за установено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа в електрическо табло в района на ул. „Даме Груев“ в гр. Благоевград. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?